Revlon RVDR5282UKE - Varmluftbørste/Airstyler Volumizer One-Step Pro (kort til mellemlangt hår)

Billede af Revlon RVDR5282UKE - Varmluftbørste/Airstyler Volumizer One-Step Pro (kort til mellemlangt hår)
Billede af Revlon RVDR5282UKE - Varmluftbørste/Airstyler Volumizer One-Step Pro (kort til mellemlangt hår)
Billede af Revlon RVDR5282UKE - Varmluftbørste/Airstyler Volumizer One-Step Pro (kort til mellemlangt hår)
Billede af Revlon RVDR5282UKE - Varmluftbørste/Airstyler Volumizer One-Step Pro (kort til mellemlangt hår)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 699,00
Pris
kr. 304,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Jeg vil bestille denne, men vil sikre mig det er sidste nye model. Og har den dansk stik?)
- Heidi
Svar:
Hej Heidi. Tak for spørgsmålene. Det ene er nemt at svare på. Den er nemlig med et dansk stik. Det andet spørgsmål er mere svært at svare på, for jeg kan ikke se der skulle være andre modeller af denne hos Revlon p.t. Den kommer godt nok i forskellige udgaver, men så får de forskellige modelnumre også og jeg kan ikke her se hvilken der er den seneste. Jeg kan dog oplyse stregkoden på produktet er 761318452829 og med den oplysning, kan du muligvis udvide søgningen på svaret, hvis nødvendigt. Jeg håber det kunne bruges og god fornøjelse med den, hvis du træffer en købsbeslutning :)!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Nu har jeg fået svar på børsten størrelse, tak. Andet spørgsmål : kan den bruges til kort hår? Som skrevet står 🙊)
- Dorthe
Svar:
Hej Dorthe. Update: Celine (som indkøber beauty-produkter hos os), kom lige farende og satte mig i benlås, mens hun forklarede mig at hvis det er er fylde der skal til i kort hår, så ER det netop den her børste der skal bruges. Hun må også vide hvad hun taler om, for hun har den selv (Om hun så trækker os i benet ved jeg ikke, for hun har selv langt hår). Hun fortsætter med at forklare at det fungerer, fordi selv om hele håret ikke kan komme rundt om børsten, så løfter den godt op med de børstehår den har og man får effekten af hårtørrer-funktionen. Så er jeg blevet klogere og den visdom er nu formidlet videre:). Kort hår fungerer altså eftersigende fint med Revlon børsten.

Oprindeligt svar:
Den er oplyst til at være god til kort hår, men hvor kort det er, spiller også en rolle her. Det er jo ikke fordi jeg vil sige den ikke kan bruges til kort hår, men alt efter længde, føler jeg den kan være lidt "overkill". Du får jo fint gavn af føntørrer-funktionen og de små børstehår får fint fat i kortere hår (det er de designet til og derfor den fungerer til kortere frisurer), men de store fyldige bølger, som den også er så god til, får man ikke optimalt udbytte af, når ikke håret er langt nok til at komme rundt om den. Til det kortere hår tror jeg du kan nå samme eller måske endda bedre resultater med en tang og en føntørrer, hvis det er fylde og bølger du ønsker. Det er derfor nok meget individuelt, om man kan få god udbytte af Revlons varmluftsbørste med kortere hår, mens de fleste med længere hår vil opleve den fulde WOW-effekt med den. Håber det bringer dig lidt nærmere en beslutning.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kan det passe børsten er 25 cm i omkreds? Er det ikke mm??? )
- Dorthe
Svar:
Hej Dorthe. Den er skam god nok :). Det er ikke nogen helt lille rejsebørste man her anskaffer sig. Den er stor (husk den også tørrer håret) og har rigtig mange børste-pigge der igen har børstehår og der giver en ret stor omkreds hvis man måler rundt om dette. Designet er ovalt da Revlon er kommet frem til at det fordeler varmen bedst. Børsten/hårtørreren har været lidt af en social media sensation, så der er rigtig mange how-to’s på nettet, hvis du vil vurdere størrelse vs ansigt på de forskellige anmeldere. Det giver en god idé om hvor stor den er. Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Her får du et fantastisk 2i1-stylingtool, der tørrer dit hår samtidig med at den styler og giver volumen. Denne børste er specifikt udviklet til hår, der er kort til medium længde. Børsten er 30% mindre end den originale Volumizer Airstyler fra Revlon.

Spar tid og redskaber.

Nu kan du jo tørre håret, samtidig med at du styler det.

Airstyleren fra Revlon bliver testet og brugt i deres professionelle saloner, så du er garanteret et effektiv produkt, der holder til hyppigt brug.

Ionteknologien samt den keramiske belægning på børsten passer på dit hår og efterlader det skønt og glansfuldt.

Airstyleren er let at holde og nem at betjene. Du slipper for at bøvle med tunge stylingredskaber og besvær ved at style bagsiden af håret. Det hele kommer nemt med airstyleren fra Revlon.

Den består af naturlige pigge og nylonpigge, som skånsomt griber hårene og slipper dem let igen - du skal altså ikke frygte filtret hår eller bøvl.

Du kan indstille den på flere forskellige indstillinger i varmen, så du kan vælge lige netop den metode, der fungerer bedst til din hårtype.

Den kolde spids på styleren gør, at du kan tage fat i den, mens airstyleren er tændt, uden at brænde fingrene og det giver væsentligt mere kontrol over børsten, når du skal lave krøl i håret med den.

Specifikationer:

 • 800 watt
 • Oval børste med omkreds på 25 cm
 • Ionteknologi
 • Keramisk belægning
 • Letvægt
 • Børsten måler 28.5 cm i længden og 10 cm i bredden

Funktioner:

 • 3 temperaturindstillinger
 • 2 hastigheder
 • Ergonomisk håndtag
 • Drejeledning, så din ledning ikke filtres sammen under brug
 • Kold spids til bedre kontrol over børsten
Brugermanualer

Der er en dansk vejledning på langt de fleste af de elektroniske produkter på PostMe, men i enkelte tilfælde medfølger der brugermanualer på en række andre sprog (hvor engelsk er en af mulighederne). Såfremt du modtager et produkt med en brugermanual på engelsk, kan du kontakte kundeservice på info@postme.com og så vil vi kunne finde en online version på dansk til dig.