Remington S8590 Keratin Pro Glattejern

Billede af Remington S8590 Keratin Pro Glattejern
Billede af Remington S8590 Keratin Pro Glattejern
Billede af Remington S8590 Keratin Pro Glattejern
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 639,00
Pris
kr. 269,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Køn Hende

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Jeg skal bruge jernet til at løfte det yderste hårlag i et rimeligt kort hår. Er dette jern velegnet til det, eller kan du anbefale et andet jern?)
- SUSANNE
Svar:
Hej Susanne. Ja, jeg ville klart kunne anbefale dette produkt til at løfte håret.

Glattejernet har den funktion, at den optimerer og tilpasser temperaturen alt efter ens eget fugtniveau i håret. På denne måde får glattejernet den perfekte temperatur til at glatte og style håret. En måde man kan skabe en fyldig frisure på, er at kan man touperer det inderste hår, hvor man herefter kan tage glattejernet og forsigtigt varme det touperede hår. (Hvis det er det, du her mener med at løfte det - samt at håret ikke er for kort til dette). jeg håber du kan bruge det råd og får det udbytte du ønsker. Tak for spørgsmålet!
- Celine fra PostMe
Spørgsmål:
Kan man bruge den til Keratin behandling i hår ? )
- Gerda
Svar:
Hej Gerda. med keratin menes der at varmepladerne er belagt med keratinfibre, som er med til at pleje håret i hverdagen. Det skal nok vurderes sådan at med keratinbelægningen, har du et materiale der minder meget om hårets opbygning (som jo for hovedparten består af keratin), mere end det egentlig giver en decideret behandling til håret. Glattejernet er ingen forudsætning for at kunne behandle dit hår med keratin og efterhånden finder man disse fibre i mange håprplejeprodukter, som børster og stylingjern som dette. Jeg håber det giver lidt mening.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvor lang er ledningen?)
- L. Seemann
Svar:
Hej L. Seemann. Længden er oplyst til 1,8m og så er det nok så vigtigt med kugleled, så ledningen kan drejer med rundt uden ledningen kludrer/snor sig. Håber du kan bruge svaret.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Bliver glattejernet så varmt yderst (i rundingen på toppen), at det er muligt at lave krøller? )
- Ninna
Svar:
Hej Ninna. Nej rundingen i toppen bliver ikke som sådan varm, men vi ved der er mange der fortsat bruger dette glattejern til at lave krøller og mange som faktisk foretrækker at lave krøller med et glattejerne som dette, frem for et krøllejern. Det gøres på S8590 på samme måde, som du vil gøre det med et almindeligt glattejern og dermed får man større og fyldigere krøller. Mere intense krøller kan jernet ikke klare. Du kan se et eksempel her (godt nok på tysk, men jeg håber det kan give en idé om hvordan det kan bruges til krøller).
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Bipper glatte jernet når varmen er max)
- Joan
Svar:
Hej Joan. Ja det gør det. Der er flere temperaturindstillinger på jernet og når du sætter den på en af disse, så blinker temperatursenesoren og når den rammer det rigtige gradtal, så lyder et bip og sensoren står med et fast lys. Håber det gav dig det ønskede svar.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Varmebeskyttende sensor og keratinbelægning giver dit hår beskyttelse og gør det sundt og lækkert.

- 5 varmeindstillinger og lås. 160-230 grader.
- 110mm plader.
- Slukker automatisk efter 60 minutter.
- Pladelås for nem og praktisk opbevaring. Varmeresistent opbevaringstaske medfølger.


120-240V50/60Hz

Brugermanualer

Der er en dansk vejledning på langt de fleste af de elektroniske produkter på PostMe, men i enkelte tilfælde medfølger der brugermanualer på en række andre sprog (hvor engelsk er en af mulighederne). Såfremt du modtager et produkt med en brugermanual på engelsk, kan du kontakte kundeservice på info@postme.com og så vil vi kunne finde en online version på dansk til dig.