Remington S5505 Pro-Sleek & Curl Glattejern

Billede af Remington S5505 Pro-Sleek & Curl Glattejern
Billede af Remington S5505 Pro-Sleek & Curl Glattejern
Billede af Remington S5505 Pro-Sleek & Curl Glattejern
Tilgængelighed: På lager.
Behandlingstid: 1-3 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 449,00
Pris
kr. 229,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Steder Badeværelset

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Kan dette glattejern også krølle dit hår?)
-
Svar:
Hej. Det er jo lidt en debat, som jeg herinde har hørt på altid. Nogle sværger til at glattejern generelt er meget bedre til at krølle hår, end et krøllejern og andre synes det er noget sludder. Så efter pigerne diskuterede om det ene eller det andet, så konstaterede jeg at det lidt handler om hvilke krøller man vil have, fyldige (og/eller krøller med et bestemt fald), eller mindre krøller. Til de fyldige krøller, skal du have fat i krøllejernet og til de mindre kan det gå langt hurtigere og være nemmere at bruge et glattejern som dette. Håber svaret kan bruges og det gælder bestemt ogsåm at dette glattejern sagtens kan krølle.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Få det smukkeste glatte hår på ingen tid med Remington S5505 Glattejern

De keramiske plader er ekstra lange i forhold til traditionelle glattejern og de sikrer et hurtigere resultat.

Glattejernet kan varme op på kun 15 sekunder til 230°C.

Glattejern til flere hårtyper

Dette glattejern fra Remington giver dig mulighed for at indstille temperatur selv og så kan du tilpasse varmen til dit hår. Det digitale display giver dig mulighed for at kontrollere temperaturen og indstille fra 150°C til 230°C.

Perfekt til rejser

Den globale spænding gør at du kan bruge glattejernet over hele verden. Du får også en varmebeskyttende opbevaringspose med i købet, så du hurtigt kan pakke glattejernet ned.

Autosluk

Det er praktisk at glattejernet autoslukker efter en time uden brug. Nu behøver du ikke længere sidde på kontoret og prøve at huske, om du nu også slukkede dit glattejern efterbrug.

Brugermanualer

Der er en dansk vejledning på langt de fleste af de elektroniske produkter på PostMe, men i enkelte tilfælde medfølger der brugermanualer på en række andre sprog (hvor engelsk er en af mulighederne). Såfremt du modtager et produkt med en brugermanual på engelsk, kan du kontakte kundeservice på info@postme.com og så vil vi kunne finde en online version på dansk til dig.