Remington PRO-AIR AC5999 Hårtørrer 2300W

Billede af Remington PRO-AIR AC5999 Hårtørrer 2300W
Billede af Remington PRO-AIR AC5999 Hårtørrer 2300W
Billede af Remington PRO-AIR AC5999 Hårtørrer 2300W
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Pris
kr. 289,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hej er denne diffuser god til som har naturlig krøller og et kraftig hår? Mvh Simone )
- Simone
Svar:
Hej Simone. Camilla sidder overfor mig herinde hos PostMe og hun har krøller. Hun svarede "yes!" da jeg læste dit spørgsmål højt, så det bliver altså mit svar. Hun tilføjede dog at hun ville mene de fleste diffusere var gode til netop det og at hun bestemt ikke så at "remmeren" var andet end super til netop at give volumen og bevare de naturlige krøller. Den kunne sågar fremhæve krøllerne, hvis man "krammer" håret lidt mens diffuseren gør sit. Disclaimeren er dog at Camilla snyder med sine krøller, der ikke er naturlige, så jeg ved ikke om vi helt kan tro på hende ;). God fornøjelse med den, hvis den ender hjemme hos dig.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej. Er der ledningsoprul på denne model? Findes det ? Mvh.Jytte)
-
Svar:
Hej. Ledningsoprul på Remington mindes jeg ikke at have set, men vi havde engang en babyliss med denne funktion. Det blev (vist) bare aldrig rigtig godt. Nogle bruger i dag i stedet pivot-ledninger, hvor den kan drejes rundt og rundt uden at knække og andre har bare en god lang ledning, som giver en masse frihed. Den sidste kategori hører den her tørrer uden. Her får du en god lang, men fikseret, ledning. Håber det kan hjælpe dig lidt videre.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej - hvad vejer maskinen - og hvor larmende er den. Jeg leder efter en Remington - støjsvag - let og med 3 m ledning)
- Lene
Svar:
Hej Lene. Tak for spørgsmålene. Vægten på denne hårtørrer er 959g og den har som ønsket 3m ledning. Hvad angår støjsvag, så er der her 2 hastigheder og lydstyrken hænger lidt sammen med hastigheden, så netop fordi der her er to, kan den tilpasses. Håber de svar kan bruges.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Remington føntørrer med AC motor. Få en professionel, hurtig og kraftfuld føntørring med 2300W, dog mindre larmende, samt en diffuser og fønnæb på 7mm.

Remington PRO-AIR hårtørrer med AC motor. AC motor betyder at  det er en professionel motor, der har en længere levetid. Den er lidt tungere, men tørrer dit hår hurtigere end en DC motor.

Den har 90% flere ioner (end en standard Remington føntørrer), der hjælper med at tørre håret hurtigere og er dermed god til normalt til tørt hår, da det ikke bliver udsat for længerevarende varme og dermed skåner håret. God til tykt hår også.

Den har en smart cold shot knap, der giver øjeblikkeligt kold luft, der fikserer håret når du styler. 

Funktioner:

- 3 varme indstillinger / 2 hastigheder
- 7mm precisions føn næb
- diffuser til (naturlige) krøller
- Aftageligt baggitter, der giver en nem rengøring
- Ophængnings løkke
- 3 meter ledning
- 5 års garanti
- 2300Watt
- Ion teknologi
- Professionel AC Motor