Remington HC5018 - Hårklipper

Billede af Remington HC5018 - Hårklipper
Billede af Remington HC5018 - Hårklipper
Billede af Remington HC5018 - Hårklipper
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 279,00
Pris
kr. 107,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fem faste kamme med længder fra 3-18mm (3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 18mm) giver dig alle muligheder med hensyn til den længde og de etager, som du måtte ønske dig. Find din individuelle hårstil og klip, lige fra en tæt barbering til en længere og mere struktureret kortklipning.

Kan bruges med ledning og er altid klar til brug, så du kan være sikker på, at du aldrig står uden soigneringsmuligheder. En beskyttelseskapsel til bladene gør, at du kan opbevare din trimmer sikkert og beskytte bladenes skarphed.

Holdbare, selvslibende, avancerede blade belagt med rustfrit stål giver en skæring i høj kvalitet hver eneste gang. Disse blade er selvslibende, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt de mister deres skæreevne.

Dette alsidige udstyr med ti dele indeholder alt, hvad du har brug for til en hårklipning hjemme, inklusiv en hårklipper i høj kvalitet, kamme, nakkebørste og stylingkam, så du kan skabe din foretrukne hårstil og være din egen barber.

Avancerede selvslibende stålblade
Med ledning
3, 6, 9, 12mm og 18 mm faste kamme
Nakkebørste
Rengøringsbørste
Stylingkam
Beskyttelseskapsel til blade
3 års garanti 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt