Remington HC5018 - Hårklipper

Billede af Remington HC5018 - Hårklipper
Billede af Remington HC5018 - Hårklipper
Billede af Remington HC5018 - Hårklipper
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 279,00
Pris
kr. 119,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hvor bred er hoved til trimmer?)
- Neha Kumar
Svar:
Hej Neha. Trimmerens hoved er 48mm bredt. Håber det besvarede spørgsmålet tilfredsstillende.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er det ikke besværligt at klippe med ledning på...)
-
Svar:
Hej. Jeg bruger selv en maskine der kan klippe både med og uden ledning og foretrækker ofte ledning, da motoren ofte går hurtigere med direkte strøm i. Derfor ser man også de mere professionelle og større maskiner har ledning i. Mht. om den er "i vejen", så oplever jeg det ikke selv som noget problem. Det største problem, er hvis du ikke har en stikkontakt i nærheden af et spejl/håndvask. Så er det super praktisk med rent batteri.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kommer der også en oplader med? )
-
Svar:
Denne maskine er med ledning og kan alene bruges som en hårklipper med fast ledning. Håber det opklarede eventuelle misforståelser.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er denne hårklipper med opladelige batterier)
- Flemming A. Poulsen
Svar:
Hej Flemming. Tak for spørgsmål. Jeg uddyber lidt, for jeg forstår godt forvirringen. Dette er Remingtons bud på en frisørklipper, med en hurtig indstiller til 2 længder og KUN med ledning. Så ingen batterier her. Den er til en stol foran spejlet, et håndklæde om halsen og så en hjemmme-klip, med et nemt værktøj, hvor man hurtigt skifter mellem længder med tommelfingeren. Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fem faste kamme med længder fra 3-18mm (3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 18mm) giver dig alle muligheder med hensyn til den længde og de etager, som du måtte ønske dig. Find din individuelle hårstil og klip, lige fra en tæt barbering til en længere og mere struktureret kortklipning.

Bruges med ledning og er altid klar til brug, så du kan være sikker på, at du aldrig står uden soigneringsmuligheder. En beskyttelseskapsel til bladene gør, at du kan opbevare din trimmer sikkert og beskytte bladenes skarphed.

Holdbare, selvslibende, avancerede blade belagt med rustfrit stål giver en skæring i høj kvalitet hver eneste gang. Disse blade er selvslibende, så der er ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt de mister deres skæreevne.

Dette alsidige udstyr med ti dele indeholder alt, hvad du har brug for til en hårklipning hjemme, inklusiv en hårklipper i høj kvalitet, kamme, nakkebørste og stylingkam, så du kan skabe din foretrukne hårstil og være din egen barber.

Avancerede selvslibende stålblade
Med ledning
3, 6, 9, 12mm og 18 mm faste kamme
Nakkebørste
Rengøringsbørste
Stylingkam
Beskyttelseskapsel til blade
3 års garanti