Remington D52DU Universal Diffuser

Billede af Remington D52DU Universal Diffuser
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
Pris
kr. 51,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Er det meningen, at enden af selve hårtørreren bare skal presses ind i røret så langt som muligt? Den skal ikke fastgøres på en eller anden måde?)
-
Svar:
Hej. Ja gummiforlængelsen kan tilpasses som en tragt og vl dermed skulle tilpasses (trykkes på) så den passer netop til din hårtørrer og klemmer sig fast. Det giver et fint og meget fleksibelt fit på hårtørrer som er ganske smart fundet på af Remington.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Passer den på D5210?)
- Janni Christensen
Svar:
Hej Janni. Ja den passer på denne hårtørrer. Det smarte ved diffuseren, er at den har en "tragt" i gummi der kan udvide sig i flere størrelser og dermed vil den passe på langt de fleste hårtørrere og Remingtons egne i særdeleshed.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej passer diffuseren til remington model d5015? )
- Maja
Svar:
Hej Maja. Vi har ikke selv aktuelt D5015 hjemme, men ud fra det jeg kan læse mig til hos Remington er svaret ja. Dens diameter vil passe på "flexi-tuden" på diffuseren og dermed skulle den være fin. Husk svaret dog er med forbehold, da jeg ikke i dette tilfælde, har været på lageret og åbne en d5015 og selv teste det af.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej Passer denne diffuser til Remington rejsehårtørren I også har til salg? )
- Bettina
Svar:
Hej Bettina. Ja det gør den (hvis det er model D2400 rejsehårtørreren du henviser til). Bemærk dog at diffuseren nok er næsten lige så stor som selve hårtørreren, så fin til derhjemme, men skal den med på tur, så forsvinder lidt af det smarte ved netop den rejsetørrer :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Passer den til alle føntørre? )
- Therese
Svar:
Hej Therese. Nej den passer ikke til alle hårtørrere. Diffuseren passer til de fleste hårtørrere (også andre mærker end Remington, men altså ikke alle). Det der er vigtigt, er at du måler din hårtørrers udmunding. Den passer til målene: 7,5 cm - 5,5 cm (størst ved mundingen og mindst ved diffuser enden). Er din hårtørrer ca. 7,5 cm i diameter ved udmundingen, så vil du med stor sandsynlighed kunne få denne diffuser til at passe på den.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Diffuser til naturlige krøller og volumen. Giver et løft til håret. Den er designet til at passe til de fleste hårtørrere/føntørrere.

Sådan bruges diffuseren:

1. før du monterer diffuseren på din hårtørrer, skal du sætte selve diffuseren fast på monteringsrøret.
2. er din hårtørrer meget smal kan du bruge den fine gummiring, ved at sætte den på hårtørreren, så mundstykket kan få bedre fat.
3. vend hovedet nedad og læg håret op i diffuseren, - husk at sætte din føntørrer på svageste varme.

Tip: bruges ved svag varme for et bedre resultat. Længerevarende høj varme kan skade diffuseren. 

Diffuseren passer til de flete hårtørrere (også andre mærker). Den passer til målene: 7,5 cm - 5,5 cm (størst ved mundingen og mindst ved diffuser enden). 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt