RazorPit Original sliber til barberblade (1 stk)

Billede af RazorPit Original sliber til barberblade (1 stk)
Billede af RazorPit Original sliber til barberblade (1 stk)
Billede af RazorPit Original sliber til barberblade (1 stk)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 169,00
Pris
kr. 129,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Fik på et tidspunkt oplyst at BARBERSKUM sløver barberbladene BETYDELIGT MINDRE end Gel og der var klare undersøgelser af dette ?)
- Anders Toke Nielsen
Svar:
Hej Anders. Det er ikke en undersøgelse jeg kender, men super interessant. Lad os lige tage den fra toppen engang. Et barberblad bliver som sådan ikke sløvt. Jo bevares, bruger du det i 2 år, så bliver det selvfølgeligt sløvt, men i den korte periode vi mennesker bruger hvert barberblad, bliver det ikke sløvt. Hvorfor virker det så dårligere og dårligere? Det gør det jo, som du også er inde på, fordi der kommer rester af sæbe på barberbladet, men også hudrester, fedtrester og ikke mindst i Danmark, også kalkrester. Alt det lægger en hinde på det meget skarpe barberblad, men som så blot fejler efter noget tid, fordi vi "bruger" det uden at rengøre det og ikke nødvendigvis fordi det bliver sløvt. Den lurede Razorpit (og andre før dem) for nogle år tilbage og det var smart! Det de gør, er at lave en holder med et gummimateriale, hvor man kan trække baglæns og dermed trække alt den her skidt og snavs af bladet. Samme effekt kan du opnå med en almindelig rengøring, men Razorpit gør måske tjansen lidt nemmere og det er vi nogle der gerne betaler for :). Det gav længere leve-tid til bladene og dermed fik du mere for pengene. Det enkle er jo nogle gange det smarteste. Så skal vi tilbage til dit spørgsmål. Jeg kender som sagt ikke til undersøgelser, men man kan jo spekulere i om skum efterlader mere på bladene end gel gør? Skummet størkner jo og dermed kunne der godt være noget om snakken. Skyller man ikke grundigt bagefter (og tørrer af pga kalk), så vil skum nok reelt sløve bladet mere end gel, der ikke helt på samme måde efterlader spor. Så undersøgelse eller ej, så kunne den godt have sin gang på jorden. I hvert fald en god teori og tak for den!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kan man bruge Razorpit til Gillette Fusion 5 med succes? Venlig hilsen Peter Møller )
- Peter James Dolan Møller
Svar:
Hej Peter. Razorpit virker til alle skrabere. Dets gummibelægning er optimeret til at trække snavs og skidt af, som bliver opløst af den skum/sæbe du kommer på gummiet og trækker skraberen igennem. Så som sådan ikke raketvidenskab, men fortsat ganske effektivt og ikke mindst enkelt! Razorpit er genvejen til at holde dine blade fri for kalk, hudrester og sæberester, som reelt er det der "sløver" dine knive allermest.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg købte Razorpit straks den kom på markedet, jeg husker ikke årstallet, hvor længe holder den?)
- Poul Issing Rasmussen
Svar:
Hej Poul. Ja det er et stærkt produkt det der Razorpit (det kom i øvrigt på markedet i 2008). Du spørger hvor længe den holder og det er jo alt efter brug, må svaret være. Der er en belægning, der er designet til at trække fedt, snavs og kalk af og den bliver selvfølgelig slidt med tiden, men hvis du synes din virker endnu og helt efter hensigten, så er det jo fint. Jeg ville personligt vurdere det efter hvornår jeg synes den ikke helt klarer opgaven, ud fra holdbarheden på bladene. Håber det gav et brugbart svar.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Produkt Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Tak for din anmeldelse, der kan gå op til 4 hverdage før den er godkendt.

Tak for din rettelse, der kan gå op til 4 hverdage før de er godkendt.

{{review.Title}}

{{review.ReviewText}}

{{x.Title}}

{{x.ReviewText}}

Til dig der er træt af at skifte de dyre barberblade ofte og gerne vil have dem til at vare lidt længere.

Med RazorPit kan du opnå op til 150 barberinger med samme barberhoved. Dermed har de gæve danske gutter regnet sig frem til at du kan spare op til 90% på dit barberbudget og det er jo værd at tage med.

Passer til alle mærker barberblade.