Philips Shaver - Series 9000 wet/dry S9031/12

Philips Shaver Series 9000 wet/dry S9031/12
Tilgængelighed: På lager.
Forsinkelse på afsendelse af ordrer grundet Covid-19
Læs mere her
Pris
kr. 1.333,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Følger der en smart clean station med til denne shaver? På billedet der er vist mangler den https://www.postmeshave.dk/philips-shaver-series-9000-wetdry-s952131-2)
- Henrik Ridder
Svar:
Hej Henrik. Nej til dette produkt er der ikke en rensestation med.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Innovativ og avanceret teknologi fra Philips med patenteret V-Track barberbladsystem, som er udviklet til at fange hvert eneste hårstrå. En mere tæt og glat barbering fås ikke. Barberhovederne er fleksible og bevæger sig i 8 retninger og tilpasser sig ansigtets konturer.

Med denne shaver får du:

  • V-Track-knivsystem PRO
  • ContourDetect-hoveder med 8 retninger
  • SmartClick-skægtrimmer

Du kan skræddersy din barbering med Personal Comfort Settings kan du vælge mellem tre indstillinger: normal, hurtig eller til sarte områder. Normal vælges til den daglige barbering, hurtig, når du vil spare tid eller til områder med kraftigere hårvækst, og sart til mere sarte områder.

Vælg tørbarbering eller vådbarbering: En hurtig, men behagelig tørbarbering eller en skånsom vådbarbering med barbergel eller barberskum – du kan oven i købet bruge den under bruseren.

Der medfølger en skægtrimmer, som nemt kan klikkes af og på med SmartClick-funktionen. Vælg mellem fem forskellige længdeindstillinger for at få alt fra perfekte skægstubbe til et kort, velplejet skæg. De afrundede kanter på kammene forhindrer, at huden bliver irriteret.

Oplad shaveren fuldt op på bare 1 time: Vores avancerede genopladningssystem giver dig to gode praktiske indstillinger: 50 minutters brugstid efter en times opladning eller lynopladning til en hel barbering. Alle shavere i 9000-serien indeholder et kraftfuldt og energieffektivt litiumionbatteri med lang levetid. De er udelukkende udviklet mhp. brug i ledningsfri tilstand for at sikre en altid sikker barbering med vand, selv under bruseren.

 

OBS: Der medfølger ikke rensestation.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt