Philips Shaver - Aqua Touch Barbermaskine - Wet and Dry - S5050

Billede af Philips Shaver - Aqua Touch Barbermaskine - Wet and Dry - S5050
Billede af Philips Shaver - Aqua Touch Barbermaskine - Wet and Dry - S5050
Billede af Philips Shaver - Aqua Touch Barbermaskine - Wet and Dry - S5050
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Inden for 3-5 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 899,00
Pris
kr. 549,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Er den vandtæt ? Kan jeg bruge den i brusebad? )
- lars mehlsen
Svar:
Hej Lars. Ja maskinen kan bruges i bruseren, men bør dog ikke nedsænkes i vand i f.eks. et badekar. Den kan barberbe både tør og våd, dvs både på tør hud, eller hvis du bruger en flydende gel eller lotion. Det er netop det maskinen er bygget til og altså sågar også til at gå under bruseren. Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på en Philips aqua 5050/04 og 5050/06)
- Agnete jørgebsen
Svar:
Hej Agnete. Tak for et godt spørgsmål, som er svær at svare på. Vi tror her det drejer sig om nærmest samme produkt, men originalt lanceret på forskellige markeder. Det gør de tit, det der med at tilføje forskellige tal på umiddelbart identiske produkter, men i Europa hænger vi jo ret sammen og produkterne cirkulerer rundt. Jeg kan se den er oplyst til 20g forskel i vægten, men det tvivler jeg næsten på, for de ser ud til at være to helt identiske produkter må jeg sige. Håber det kan bringe dig tættere på en beslutning.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Med Philips Aqua Touch Wet & Dry Protective shave får du en barbering, der skåner din sensitive hud og giver dig en behagelig oplevelse.

Aqua Touch
Med Aqua Touch kan din barbermaskine bruges til barbering i både vådt og tørt. Dvs du kan bruge den i badet og med skum eller gel. Komforten ved at du kan tage den med i badet er at hud og hår er nemmere at arbejde med.

Skin Protect
Bladene på denne maskine har afrundede hoveder, der er designet til at beskytte din hud. De glider nemt over huden og giver en behagelig oplevelse.

Flex Heads
De 3 blade kan bevæge sig i 5 retninger, dette er med til at give dig en tæt og hurtig barbering og derved mindsker ubehag ved barbering for sensitiv hud.

30 minutters ledningsfri brug
På blot 8 timers opladning får du 30 minutters brug uden ledning.

Smart Click
Med denne shaver får du også en Smart Click præcisionstrimmer, som du nemt klikker på maskinen. Med denne kan du nemt trimme bakkenbartere osv med præcision.

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt