Philips SH90 erstatnings skær

Billede af Philips SH90 erstatnings skær
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
Pris
kr. 393,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Hej, min PHILLIPS RQ1290 bruger RQ12 shaving heads, som ligner SH90. Passer SH90 shaving heads til RQ1290 shaver? Mv Erik)
-
Svar:
Hej Erik. Først og fremmest tillykke med den lækre maskine og dernæst, så er svaret desværre nej. Det er RQ12 alene du skal holde dig til, ifølge den dokumentation jeg kunne finde hos Philips. Skæret skal i øvrigt udskiftes ca. hvert andet år. Hvor den præcise forskel er, kan jeg ikke oplyse, men jeg kan simpelthen ikke se SH90 skulle passe, så den vil jeg fraråde dig at prøve til din RQ1290 maskine. Beklager at du nok fik det svar du ikke ønskede, men håber det kan bringe dig videre. Du finder det RQ12 lige her. Er de udsolgt (det er de faktisk i skrivende stund), skulle de være på vej og du kan skrive dig op til at få en mail ved hjemkomst på produktsiden.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Få op til 2 års fornyet brug med disse erstatnings skær til din series 9000 barbermaskine fra Philips.

Med V-track og precisions blade.

Indeholder 3 skær samt e smart værktøj. Se vejledning bad på æsken.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt