Philips SH70 erstatnings skær

Billede af Philips SH70 erstatnings skær
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Inden for 3-5 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Pris
kr. 339,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Philips Barbermaskine Nivea For Men HS 8060. har i de her blade?)
- Almir
Svar:
Hej Almir. Du skal bruge det skær der hedder HS 85 og det er desværre ikke noget vi ligger inde med hos PostMe i skrivende stund (skal nok forspørge indkøb), men det virker til at være udgået og jeg kan ikke se hvad der eventuelt har erstattet det. Forhåbentlig kan oplysningen om navnet bringe dig tættere på at finde det rette skær til din maskine.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hejsa Jeg skal bruge et erstatningshoved til Philips RQ1250. Har i det !)
-
Svar:
Hej! En RQ1250 skulle oprindeligt bruge RQ12 skæremhovederne. De er dog i mellemtiden udgået og erstattet af SH70, så det er altså hovederne på disse sider du nu skal bruge. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej. Jeg har lidt svært ved at gennemskue om det kun er knivene og skærene der er i denne pakke, eller om selve hovedet som klikkes ned i selve maskinen også medfølger. Kan I hjælpe?)
- Jan
Svar:
Hej Jan. De kommer som 3 styk af de runde skær og folie som så enkeltvis sættes ned i hullerne i “plastikrammen”. Der er en fin guide med til processen. Håber det opklarede den for dig, ellers må du endelig sige til, så uddyber jeg gerne.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Der står på min RQ1254 at den skal bruge RQ12 skær, men dem har I f.eks. ikke længere tilgængelige. Kan disse bruges i stedet? Det lyder det til andre steder på nettet. )
- Dennis
Svar:
Hej Dennis. Det ser ud til at de er overgået til SH90, så det er altså de skær din maskine kan bruge nu. Du finder dem her.. God fornøjelse.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Til S 7370 hvad skal jeg bestille ?)
- Michael Havelund
Svar:
Hj Michael. Din maskine skal bruge det hoved der hedder SH70 og det er netop det hoved du finder på denne side, så du er altså helt på rette vej. God fornøjelse med det. Bemærk i øvrigt at jeg ved opslag bemærkede at Philips havde indikeret det som udgået. Vi kan fortsat købe det, så jeg tør ikke sige om det er noget nyt, eller det er erstattet af nuværende, men ville blot give en heads up om at det måske ikke er et skær der produceres så meget længere. Normalt plejer de dog at dukke op igen med andre navne/pakker.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej hvis nu jeg skal have de bedste skær til barbermaskinen i “evt. titel”-feltet...Hvilken vare skal jeg så bestille)
- Gert Madsen
Svar:
Hej Gert. Du skal bruge det skær der hedder SH90, som passer til alle 9xxx Philips maskiner og altså også din SP9861. Du finder det lige her.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Få op til 2 års fornyet brug med disse erstatnings skær til din series 7000 barbermaskine fra Philips.

 Med GentleTrack og precision blade

Indeholder 3 stk

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt