Om Os

- Siden 2010 har vi leveret Danmarks billigste barberblade

Læs historien om os nedenunder, eller hop direkte til "Praktisk info", hvor vi har kontaktoplysninger, åbningstider og tilsvarende.

PostMeShave åbnede i 2010. Vi holdt til på Nørrebro, i et (meget) lille lokale overfor herberget, ovenpå det nu hedengange BIVA. PostMe havde åbnet sin første onlinebutik i 2008 og vi var ved at få mere fart på og var klar til at gå videre. Så der sad vi, tre drenge med krudt i telefonrøret og gang i tastaturet og fik nu også endelig hul igennem til nogle af de mest populære mærker, indenfor barbering og personlig pleje. Et hul der skulle vise sig at betyde en del for priserne på f.eks. barberblade herhjemme. Vi opdagede nemlig at der var markeder i Europa, hvor en pakke af de gode barberblade, SLET ikke kostede det samme som i Danmark. Vi kunne dog ikke lige umiddelbart få lov til at handle dem. Mærkerne tjente jo godt på prisforskellene landene imellem, så det var svært! Oven i det, var vi bestemt ingen Joakim Von And. Der var ingen der havde givet os en pengesæk med, så "money talks" manøvren kunne vi heller ikke praktisere, men det lykkes altså alligevel! Vi fik kradset os til det første hul og siden den dag er det kun blevet større. Nu har vi Danmarks største udvalg af barberblade, fra de kendte mærker. Vi har også tilføjet en række andre produktkategorier (og andre butikker) og selv om vi ikke længere er alene om at operere på denne måde, så har vi fortsat nogle af de bedste priser. Hos PostMeShave skal man altid kunne gøre en god og ærlig handel.

Vi handler kun originale varer fra mærker du kender. Det er din garanti for et godt produkt

I dag sidder vi ude i Herlevs industrikvarter. Vi er vokset, så lageret måtte jo vokse med. Vi er i øvrigt vokset, fordi vi ganske enkelt havde et koncept der virkede. Vores kunder tænker længere. De kan sagtens gennemskue, at sparer du også på de små ting, så kan der blive plads til flere større. Den tanke kan vi godt li'. Så den har vi gjort til vores motto og egentlig også vores ideologi. Kan vi ikke skabe en besparelse på et produkt, så er det ikke top relevant for os at have det. Din besparelse skal være reel, der skal ikke være skjulte abonnementer eller gebyrer indblandet. Du skal kunne nøjes med at købe én af dem og så skal du allerede der spare penge. Selvfølgelig arbejder vi hele tiden på endnu flere løsninger, der kan give endnu bedre besparelser, så kig efter på siden, hvordan du får den bedste pris. Vi handler fortsat kun originale varer og det skal være fra førende producenter, eller virksomheder som vi kan stå inde for. Det er din garanti for et godt produkt. Vi har i dag mere end 7.000 forskellige varenumre og vi vil vove at påstå, at der næppe er ét eneste af dem, hvor du ikke sikrer dig en besparelse i forhold til markedspriserne. Det beløber sig altså til mange penge hvert år, hvis du bruger os effektivt.

Så søger du barberblade til ham eller hende, barbermaskiner, skær, epilatorer, eller noget der kan pleje og trimme hår, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Brug vores søgning eller menu i toppen, til at finde netop det produkt du er på udkig efter. Du kan finde en oversigt over alle vores mærker på PostMeShave ved at klikke på "Brands" i vores menulinje. Vores mest populære produkter kommer fra HH Simonsen, Gillette, Braun, Philips, Remington og mange flere af dem du kender så godt. 

Fakta

  • PostMeShave gik online i juni 2010
  • Vi er bosat i Herlev, København
  • PostMeShave er gebyrfrit og uden månedsabonnement
  • Vi udsender ca. 300.000 varer årligt til danskerne
  • Vi sælger varer du (for)bruger/slider hver dag
  • Vi sætter en ære i at gøre det nemt at genhandle
  • Vi læser alle vores anmeldelser (og besvarer mange)
  • Vi ved vores kunder er vores største aktiv
  • Vi passer på vores største aktiver

Vil du læse mere om hvorfor PostMe eksisterer og se vores fulde portefølje af hverdagens mærkevarer, så kan vi anbefale at tage et kig på vores hovedside PostMe.com. Siden er primært for dig der kender vores produkter i forvejen. Her fortæller vi derfor mindre om dem, men de kan selvfølgelig alle købes på siden, hvor vi i stedet uddyber hvem vi er, hvad vi vil og hvor vi er på vej hen. Læs selv med her.

Nyhedsbrev
Kunne du tænke dig at følge med i hvilke nye produkter vi får på siden, så anbefaler vi dig at skrive dig op på vores nyhedsbrevsliste. Vi udsender ca. ugentligt en mail, indeholdende nye varer og vores absolut bedste tilbud p.t. Nyhedsbrevet dækker alle vores butikker og du kan skrive dig op i bunden af alle sider i nedre venstre hjørne. 

Sociale medier
Vi anbefaler også at du kigger ind forbi vores Facebook sider. Her afholder vi i ny og næ konkurrencer og kommer med de lidt sjovere updates, samt de vigtigste kampagner.

Praktisk info om PostMeShave
Se herunder for de spørgsmål vi møder mest og har vi ikke det svar du søger, så tag endelig fat i os.

Tal med os i telefonen

På telefon 3210 9721, kan du få fat på vores kundeservice-team, som sidder klar til at hjælpe dig. Vi sidder ved telefonen alle hverdage fra kl. 13-17

Chat med os

Hvis det passer dig bedre med en hurtig chat, er du også meget velkommen til det! Du starter en chat ved at trykke på "Kundeservice" i øvre højre hjørne. Vi sidder klar ved tasterne alle hverdage fra 13-17, vi kan dog også finde på at være online på andre tidspunkter. Vi har også e-mail
Hvis email er mere dig så tøv ikke. Du skriver bare en mail til info@postme.com, på det tidspunkt af døgnet, der passer dig.
Vi svarer typisk inden for 1-72 timer, men hvis det ikke er helt hurtigt nok, kan vi anbefale at starte en chat, eller give os et kald.

Afhentning på vores adresse

Er du tæt på Herlev, har du mulighed for at snyde fragtfirmaerne og selv hente de varer du har købt. Du får en mail fra os, så snart dine varer er klar. Du kan afhente dine varer alle hverdage mellem 9.30-17.00 på følgende adresse:

PostMe ApS
Herlev Hovedgade 15B
2730 Herlev
Danmark

EU Momsnummer registreret i Danmark

CVR nr: 27267971

God fornøjelse på PostMeShave.dk
❤️ PostMe