HH Simonsen True Divinity Glattejern Dark Nude

Billede af HH Simonsen True Divinity Glattejern Dark Nude
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
 
Set til
kr. 799,00
Pris
kr. 399,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Super lækkert glattejern i mindst lige så lækker æske fra HH Simonsen. Udgaven her er i en sort farve. Derudover kan det eksklusive jern selvfølgelig glatte håret til den store guldmedalje.

Triple beskyttelse og Far Infrared-teknologi er nogle af de buzz-words som dette jern kan prale af. Oversat er det varmepladerne der er behandlet med et materiale der gør dem specielt tilpasset til fint og lysnet skandinavisk hår og så er de temperaturreguleret så de i stedet for at skade håret, som kan ske ved for meget og for pludselig varme, faktisk lader det fremstå sundere efter glatning.

Dette jern kan stilles ind så temperaturen kan komme helt op på 210 grader og det sker i løbet af 5 sekunder. Temperaturen kan selvfølgelig trinløst reguleres, så det matcher din hårtype.

Produktet kommer med en lang stofledning på 3 meter og en indbyggget drejefunktion sørger for at du ikke pludselig står med en gang ledningskludder.

Jernets keramiske plader er toumaline behandlet og med Far-Infrared teknologi, som betyder at hårets optagelse af olie og fugtmolekyler er optimal. det giver dig et sundere og flottere hår.

Sleep-mode: slukker automatisk efter 60 min. 

Temperaturjustering: 120-210 grader.

Kan bruges både i USA og Europa!

Husk dog at hvis du skal rejse til USA, så skal der bruges adapter, men den kan du også få hos PostMe

HH Simonsen tilbyder 5 års garanti på alle deres maskiner.