HH Simonsen Krøllejern ROD VS4

Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS4
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS4
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS4
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS4
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS4
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 674,00
Pris
kr. 697,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Soft Curls er et professionelt stylingjern med rigtig mange muligheder for at designe kreative krøller! Jernet fungerer bedst ved mellemlangt og langt hår.

Bemærk at dette er en model fra det nye HH Simonsen program med elektronisk temperaturstyrede styling-jern. Mange andre steder sælges de gamle modeller! Modellerne kan skelnes ved at de nye har et motiv med en hårengel påtrykt. Og der ER væsentlige forbedringer i de nye modeller.

Så er det nemt for både den professionelle såvel som hjemmestylisten at blive kreativ med bløde og store krøller i håret. 

Dette jern kan stilles ind så temperaturen kan komme helt op på 200 grader og det sker i løbet af 25 sekunder. Temperaturen kan selvfølgelig trinløst reguleres, så det matcher din hårtype.

Produktet kommer med en lang ledning på 3 meter og en indbyggget drejefunktion sørger for at du ikke pludselig står med en gang ledningskludder.

Jernets keramiske plader er toumaline behandlet og med Far-Infrared teknologi, som betyder at hårets optagelse af olie og fugtmolekyler er optimal. det giver dig et sundere og flottere hår.

Temperaturjustering: 120-200 grader.

Kan bruges både i USA og Europa!

HH Simonsen tilbyder 5 års garanti på alle deres maskiner.

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt