HH Simonsen Krøllejern ROD VS3

Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS3
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS3
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS3
Billede af HH Simonsen Krøllejern ROD VS3
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Pris
kr. 649,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Bemærk at dette er en model fra det nye HH Simonsen program med elektronisk temperaturstyrede styling-jern. Mange andre steder sælges den gamle model! Modellerne kan skelnes ved at de nye har et motiv med en hårengel påtrykt. Og der ER væsentlige forbedringer i de nye modeller. Kvalitetskrøllejern i en fantastisk indpakning. Den ultimative gave til pigen der virkelig skal forkæles. jernet gør det nemt at lave bløde og store krøller eller de såkaldte Soft curls, der er store krøller ved bunden og mindre krøller i spidserne. Det ultimative klassiske krøllejern, som er en must-have på enhver piges badeværelse.

Det nye og unikke i de seneste modeller er den specialdesignede keramiske varmeteknologi. denne teknologi sikrer en ensartet temperatur og forhindrer pludselige stigninger i varmen. den varme overflade gør at jernet kan lave krøller på ingen tid.

Overfladen er forsynet med aluminimums-tefloncoating, der virker som et beskyttende lag mellem håret og jernet og beskytter håret yderligere mod skader. Håret glider henover den coatede overflade, hvilket giver et silkeblødt hår de rikke kruser. Slip-let coatingen forhindrer at der efterlades rester og er nem at tørre af. det let drejelige håndtag giver en optimal kontrol, når jernet drejes.

Håndtaget er udført i gummimateriale, som sikrer et godt greb, uanset om du har lidt fedtede fingre fra f.eks. stylingprodukter.

- Ledningen kan drejes 360 grader uden at den vikler sig ind i sig selv.
- Dual Function, 110V – 230V sikrer at el-artiklet fungere i både Europa samt USA.
- Temperatur kan justeres imellem 120 -200 grader. 

HH Simonsen tilbyder 5 års garanti på alle deres maskiner.

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt