Gillette Venus Embrace Barberblade (12 stk)

Billede af Gillette Venus Embrace Barberblade (12 stk)
Billede af Gillette Venus Embrace Barberblade (12 stk)
Billede af Gillette Venus Embrace Barberblade (12 stk)
Tilgængelighed: På lager - Vi afsender alle hverdage indtil kl. 15:30.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 440,00
Pris
kr. 279,00
Din fragtpris vil være kr. 23,00 ved køb af dette produkt.
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Det første blad til kvinder fra Gillette med 5 barberblade. Her får du originale Embrace blade som til dato er det mest effektive barberblad til kvinder.

Gillette Venus barberblade er designet til kvinder over hele verden

Gillette Venus barberblade var det første barberblade, som blev designet og udviklet til piger og kvinder over hele verden. Venus Embrace er det næste barberblad i rækken, som tager ekstra hensyn til kvinders sensitive hud og endda er dermatologisk testet. 

Vælg derfor Venus Embrace barberblade som kvinde og oplev, hvordan barberingen foregår absolut gnidningsfrit ved selv de sværeste områder. 

Gillette Venus Embrace har fem barberblade

Venus Embrace fra Gillette er det første barberblad med hele fem blade. De skarpe blade sidder helt tæt for at give dig en renere barbering, og placeringen af barberbladene mindsker trykket på hvert blad. 

De fem blade sidder også på et fleksibelt hoved, hvilket gør det nemt at glide langs hver en kurve for at få fat på hvert eneste hårstrå. Gillette Venus Embrace barberblade giver derfor en fantastisk tæt barbering og en smuk glathed. Gillette Venus Embrace kan bruges til alle tænkelige områder med uønsket hårvækst. 

Vælg Venus barberblade fra Gillette, når du ønsker kvindernes foretrukne værktøj til barbering. 

Barberblade passer godt på din hud

Med Gillette Venus Embrace blades vil du opleve markant mindre hudirritation sammenlignet med barberhoveder med kun tre blade. 

Venus Embrace har, for at gøre det endnu bedre, nemlig også skønne fugtgivende bånd på hver side af barberbladene. Båndene hjælper til at beskytte din sarte hud under barberinger. De fugtgivende bånd er langtidsholdbare og forsvinder først, når din Venus Embrace bør udskiftes, så du altid ved, hvordan du værner bedst muligt om din hud. 

Brug gerne Venus Embrace i badet. Husk altid barberskum eller -gele og afslut med en god fugtgivende lotion efter en barbering, da barbering altid er hårdt for huden uanset kvaliteten af dit barbergrej. 

Venus Embrace blades fra Gillette har et smukt design med bløde kanter, der ligger godt i hånden. Barberbladene passer til alle Venus-håndtag, bortset fra Simply Venus. Venus-bladhoveder er nemme at udskifte og kommer i pakker med flere styk ad gangen til budgetvenlige priser.

Den omfavner med alle 5 blade dine kurver, for bogstaveligtalt at få fjernet alt uønsket hårvækst, selv i bikini linjen, hvor det ellers kan være svært at komme til. Resultatet af Embrace er at du får smukke glatte ben og ved hjælp af den indbyggede lubra-strip får du også tilført vitaminer og olier, der gør huden blød.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt