Gillette Venus Barberblade - 8 stk.

Billede af Gillette Venus Barberblade - 8 stk.
Tilgængelighed: På lager - Vi afsender alle hverdage indtil kl. 15:30.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 249,00
Pris
kr. 130,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Barberblade der passer til alle Gillette skrabere i Venus serien til piger.

Gillette Venus barberblade er designet til kvinder

Gillette Venus barberblade var de første blade, der blev designet specielt til kvinder. Vælg derfor Venus barberblade som kvinde og oplev, hvordan Gillette Venus nemt gør det af med selv den mest besværlige hårvækst.

De billige Gillette Venus blades er ideelle til alle hårområder hos kvinder; fra armhuler til ben og over bikinilinjen. Vælg derfor Venus barberblade fra Gillette, når du ønsker en klassiker inden for barbering, og som er designet særligt til den fantastiske kvindekrop. 

Gillette Venus skaber et glat og smukt resultat

Gillette Venus blades er designet under mottoet ”Close & Clean”. Du vil derfor opleve, når du bruger Venus barberblade, at du får et tæt og rent resultat under din barbering, hvor alle hår effektivt fjernes.

Den klassiske Gillette Venus har tre barberblade, som sidder tæt. Dette skaber perfekte forudsætninger for et glat og helt tæt resultat, der ganske enkelt efterlader dine ben silkebløde.

Gillette Venus er herudover udviklet med henblik på at favne dine kurver. De tre barberblade er derfor omgivet af beskyttende puder, der udjævner huden for en ren og nøjagtig barbering med bare ét enkelt strøg. 

Venus barberblade passer på kvinders sarte hud

Venus barberhoveder har en innovativ blå indikator-strip, som falmer, når du ikke længere får den optimale Venus-barbering men bør skifte til et nyt barberblad. 

Indikator-stripsene hjælper dig på denne måde til at værne om din hud, da et skarpt og rent barberblad skaber de bedste forudsætninger for din barbering. 

Husk derfor at skifte dine barberblade ud, når de er blevet sløve, hvis du ønsker det flotteste resultat. Benyt også altid barberskum eller gele, da du herved passer allerbedst på din hud og undgår rødmen eller anden hudirritation. 

Gillette Venus blades passer til alle Venus skrabere bortset fra Simply Venus. Få dem i pakker med enten fire eller otte styk. Køb barberbladene, der favner kvinders kurver bedre end traditionelle skrabere, billigt i dag. 

8 stk. blade medfølger

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt