Gillette Venus Barberblade - 4 stk.

Billede af Gillette Venus Barberblade - 4 stk.
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
Set til
kr. 124,50
Pris
kr. 67,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Barberblade der passer til alle Gillette skrabere i Venus serien til piger.

Barberblade designet særligt til kvinder

Venus barberblade fra Gillette var de første barberblade, som blev særligt lavet til det kvindelige køn. Gillette har arbejdet videre på de originale ideer og lavet disse smarte blades, der når selv de mest besværlige områder. 

Gillette Venus er ideelt til alle hårområder hos kvinder. Du kan derfor nemt benytte Venus barberblade til armhuler, ben og bikinilinje. Vælg Venus barberblade fra Gillette, når du ønsker et sikkert kvalitetsprodukt til din barbering, som er designet særligt til din unikke kvindekrop. 

Venus blades fra Gillette har et smukt design med runde kanter og skønne klare farver. Barberbladene passer til alle Venus håndtag, bortset fra Simply Venus. Venus bladhoveder er nemme at klikke på selv og kommer i pakker med flere styk, så du nemt kan skifte barberhoved ved behov. 

Vælg Gillette Razor for en glat og silkeblød hud

Den klassiske Gillette Venus har tre razor blades, som er placeret helt tæt ved hinanden for at få alle hårstrå på flere forskellige områder af din krop med. De tre barberblade skaber perfekte forudsætninger for et glat og helt tæt resultat, der ganske enkelt efterlader din hud silkeblød. 

Venus razor blades er designet efter mottoet ”Close & Clean”. Du vil derfor erfare, når du bruger Venus barberblade, at du får et præcist og rent resultat under din barbering, hvor alle hår effektivt fjernes. 

Gillette Venus razors er også udviklet med henblik på at favne kvindekroppens kurver, som adskiller sig fra mænds. De tre barberblade er derfor omgivet af beskyttende puder, der udjævner huden for en ren og nøjagtig barbering, som opstår efter bare ét enkelt strøg. 

Gillette Venus blades værner om kvinders sensitive hud

Venus barberhoveder har en intelligent blå indikator-strip, som falmer, når du ikke længere får den optimale Venus-barbering og bør skifte til et nyt barberblad. 

Indikator-stripsene hjælper dig på denne måde til at værne om din hud, da et skarpt og rent barberblad altid skaber de bedste forudsætninger for din barbering. 

Husk derfor at skifte dine barberblade ud, når indikator-stripsen falmer, hvis du ønsker det flotteste resultat. Benyt også altid barberskum eller gele under barbering, da du på denne måde passer optimalt på din hud og undgår rødmen eller anden ærgerlig hudirritation. 

Gillette Venus blades passer til alle Venus skrabere med undtagelse af Simply Venus. Få dem i pakker med fire styk her. Køb vores Venus razor blades i dag.

4 stk. blade medfølger

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt