Gillette Sensor Excel - Skraber med 3 blade

Billede af Gillette Sensor Excel - Skraber med 3 blade
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 135,00
Pris
kr. 79,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Ser på jeres Gillette Sensor Excel med tre blade. Der er to billeder på jeres hjemmeside. Jeg vil gerne have den som er på billede 2 - er det muligt? )
- Thomas Vesth
Svar:
Hej Thomas. Nej det er det desværre ikke (og derfor fjerner jeg også billede to). Vi har haft det på de sidste 10+ år, men for er par år siden stoppede Gillette pludselig med at levere Excel i "metalskraberen" her og overgik til den anden. Vi kunne ikke få bekræftet at de var udgået og en sjælden gang imellem fik vi dem tilbudt af Gillettes leverandører (deres distributionscentre i Europa) og derfor beholdt vi billedet på. Nu må vi dog sige vi ikke har set dem længe og jeg tør godt afskrive netop det håndtag med metal-looket - De må definitivt være udgået, selv om Gillette sjældent selv kommer på banen med den info, så er det konklusionen herfra. Beklager meldingen.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
har købt en ny skraber,fås der ikke holder til ?)
- keld christensen
Svar:
Hej Keld. Nej desværre ikke i øjeblikket og vi forventer ikke umiddelbart at de kommer igen med holder (selv om vi ingen besked har fået om dette... eller det modsatte). Teorien herfra går på at Gillette er ved at udfase nyudvikling på Sensor Excel og skrabere + tilbehør, så vi forventer det basis sortiment der er, kører i en periode og at der således ikke kommer mange flere af disse kampagnemodeller, der havde holdere osv. Man kan på nettet købe nogle ganske flotte holdere til de forskellige Gillette modeller, som måske vil være værd at kigge på for dig. Jeg håber svaret trods alt kunne hjælpe lidt videre i din søgen efter den bedste måde at opbevare skraberen på.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Den gode gamle skraber fra Gillette går man aldrig fejl af.

3 barberblade medfølger.
2 stk. Sensor Excel
1 stk. Sensor 3

Bemærk designet kan variere!
Kan i perioder komme både med og uden holder. Kontakt kundeservice for nærmere info.