Gillette Sensor Excel Barberblade - 10 stk.

Billede af Gillette Sensor Excel Barberblade - 10 stk.
Billede af Gillette Sensor Excel Barberblade - 10 stk.
Billede af Gillette Sensor Excel Barberblade - 10 stk.
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen førstkommende hverdag efter 23-10-2018. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
Set til
kr. 169,00
Pris
kr. 119,00
Din fragtpris vil være kr. 8,00 ved køb af dette produkt.
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Barberblade der passer til alle Gillette Sensor Excel maskiner.

Vælg Gillette Sensor Excel barberblade

Det seneste århundrede har Gillette udviklet de mest eftertragtede barberblade til mænd og kvinder i hele verden. Målet for Gillette har siden virksomhedens grundlæggelse været at sikre præcision i hver barbering for alle mennesker.

Vælg derfor Gillette Sensor Excel barberblade til mænd, når du ønsker blade, der altid er af topkvalitet.

Det er i denne forbindelse værd at nævne, at topkvalitet ikke behøver at være dyrt, men rent faktisk er inden for rækkevidde for alle uanset budget. Gillettes Sensor Excel blades kommer nemlig til en fair pris og har altid et flot og funktionelt design, der virker for alle typer mænd. 

Gillette Sensor Excel blades giver en præcis barbering, du næsten ikke mærker

Excel Blades er effektive barberblade fra Gillette, der passer til den moderne mand. Derfor er Gillette Excel barberblade er et sikkert valg hver gang, uanset om du vil barbere dig dagligt eller ej.

Sensor Excel har to skarpe blade, hvilket sikrer dig den præcision og tæthed, du ønsker for din barbering. Du vil herudover også opleve stor komfort i hver enkelt barbering, da hårene ikke hives i takket være bladenes utrolige skarphed.

De to fjedermonterede Sensor barberblade er selvjusterende og skaber den rareste barbering for dig. Bløde mikrolameller på Gillette Sensor Excel hjælper herudover med at strække huden ud for at give dig det bedste resultat i spejlet hver morgen.

Sensor Excel barberblade er en af de mere simple barberblade i Gillette-familien og et oplagt valg til dig, der ønsker et barberblad uden unødvendige ekstra funktioner, som samtidig er budgetvenligt. Med Sensor Excel vil du være tilfreds og glad, da du får barberblade til en rimelig pris samtidig med, at de løser opgaven.

TIP! For en optimal barbering: Benyt altid barberskum eller gele. Dette sørger for, at du undgår ærgerlig rødmen, hudirritation eller tørhed efter din barbering.

Alle Sensor Excel blade passer til alle Sensor barberskrabere fra Gillette.

Barberblade der også virker til styling af dit skæg

Gillette Sensor Excel barberblade har en smart Precision Trimmer lig de andre barberhoveder fra Gillette. Trimmeren sidder på bagsiden af barberbladets hoved og er en ekstrafunktion, der er perfekt til områder, som ellers er svære at komme til under en almindelig barbering.

Den innovative Precision Trimmer gør samtidig barberbladet ideelt til alle former for styling af ansigtshår og skæg, for eksempel hvis du ønsker at trimme et overskæg eller bakkenbarter. Gillette Sensor Excel er derfor perfekt til den moderne mand, der tager vare på sit skæg.

Er du i tvivl om dit barbergrej, så køb den nemme og effektive Gillette Sensor Excel billigt og mærk forskellen allerede i dag.

10 stk. Blade medfølger

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt