Gillette ProGlide Barberblade (8 stk)

Billede af Gillette ProGlide Barberblade (8 stk)
Billede af Gillette ProGlide Barberblade (8 stk)
Nyt Design 2022
Tilgængelighed: På lager.
Behandlingstid: 1-3 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 299,00
Pris
kr. 184,00
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde Pris
2+ kr. 174,00 Du sparer: kr. 20,00
3+ kr. 172,00 Du sparer: kr. 36,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hvad er forskellen mellem Fusion Proglide og Fusion 5 Proglide)
- Ib Henriksen
Svar:
Hej Ib. Der er ingen forskel. Det er alene på navnet, hvor navneændringen er gået fra "Fusion" til "Fusion 5". Dertil er der en lille farveændring på emballage og lubrastrip (den lille pude i toppen). Vi formoder Gillette har lavet disse tiltag for at gøre deres visuelle indentitet bedre, så man nemmere kan skelne de forskellige modeller fra hinanden (5-tallet henviser til at der er 5 blade på bladet). Vi kan godt forstå hvorfor, for tidligere var det lidt en jungle og i overgangsfasen vil det selvfølgelig fortsat være det. På sigt vil det dog helt sikkert give fin mening. Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Davs ... jeg er ved at købe enGillette Fusion ProGlide FlexBall Power skraber hos jer, men er i tivlom, hvilke blade der er originale?)
- CBD
Svar:
Hej CBD. Alle fusion blade er kompatible med en fusion skraber, dvs. Fusion Proglide, Fusion5, Fusion og Fusion ProShield vil passe på din skraber. Så spørger du til originalitet og der er den mere ligetil. Alle blade du finder hos PostMe er originale Gillette blade. Jeg håber det besvarede spørgsmålet, men ellers vend endelig tilbage.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Passer Gillette fusion proglide blade til en Gillette fusion 5 proglide skraber??)
- Dennis
Svar:
Hej Dennis. Ja det gør den. Alle Fusion går på alle fusion, ganske som det er tilfældet for damernes Venus-serie. Så på den måde er det hele endelig blevet lidt mere strømlinet. God fornøjelse med den.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Nyere blade fra Gillette. Proglide passer til alle fusion skrabere, også fusion power. Med mineralsk olie der gør at skærene glider og skær bedre. Bemærk: Emballagen kan afvige fra billedet.