Gillette ProGlide Barberblade (16 stk.)

Billede af Gillette ProGlide Barberblade (16 stk.)
Tilgængelighed: På lager.
Behandlingstid: 1-3 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 598,00
Pris
kr. 348,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hej Kan man ikke købe en skraber som kan stå op? Bruger Gillette proglide power. Er der i øvrigt noget som er bedre end den type blade. Power skal der være i da jeg syntes det gør barbering nemmere. )
- Udo Hansen
Svar:
Hej Udo. Ikke nogen officielle i hvert fald, men vi har mange gange før hørt om folk der handler dem på f.eks. eBay. Så der er bestemt både en efterspørgsel og et marked for de her standere, som kan holde skraberne oppe. Så prøv evt. at søge der.

Så spørger du om der er noget bedre end Gillette Proglide Power og den er svær at svare på. Barbering er jo ekstremt individuelt. Vi har kunder der sværger til et to-bladet Excel-system endnu, fordi de kommer "tættere" på det hele og det er også sandt, men knivene og især knivsægget kan ikke måle sig med Fusion serien, som er topserien. Så kan man diskutere om den ene lubrastrip (den der lille fugtgivende strip i toppen) er bedre end den anden og her er der nogle med ret dyre olier i, som f.eks. Chill-udgaven af Fusion. Den er dog meget lidt populær pga af prisen og nej knivene er ikke bedre end den Power du henviser til. Hvad er det så der gør Power så god (og lidt dyrere)?. Det er den coating der er på Power udgaverne. De er lagt på for at de virker bedre med de vibrerende håndtag. Gillette har nemlig nok verdens mest avancerede stålskærer, så knivene skæres ekstremt tyndt (aka skarpt), men på Power udgaverne, der lægger de bagefter et tyndt lag oven på stålet, der gør det glider lettere henover kinden og dermed undgå at "hakke" ned når det vibrerer. Det virker selvsagt også fint med standard skraber, men især godt med powerudgaven og det giver den her lækre "lethed". Bemærk dog at når en kniv er så skarp, så skal der ikke mange hudrester og kalk til, før den virker mere sløv end et tykkere stål. Så det med at rense barberbladet korrekt er nøglen til at det vedbliver med at fungere for dig. Det tager tid efter hver barbering og gider du det, så køb helt sikkert en Fusion Power og få det bedste, men er det populære udtryk "convenience", mere noget for dig, ja så kommer du lige så langt med et standard Fusion eller en Mach3, for så holder det mindst lige så længe og er billigere at udskifte, når der sætter sig for meget snavs på det. Så hvad er det bedste... Jaaa, det er altså bare en svær en at svare på. Håber til trods for det, at forklaringen alligevel kan bruges til at finde det bedste blad for lige netop dig. God barbering!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Sælger i "skaft", helst til batterier til Gillette MACH3? Er ved en fejltagelse kommet til at købe en pakke barberblade, so ikke passer til min mit Proglide sortiment.... VH Morten B)
- Morten Brandborg
Svar:
Hej Morten. Du er på udkig efter denne skraber, men desværre er den i skrivende stund udsolgt og det kan se ud til at de er udgået og muligvis uden en afløser, men den kan nu såmænd godt dukke op igen senere, hvis vi kender Gillette ret. Jeg kan således også se de fortsat kan købes andre steder, men ellers så har vi flere uden batteri, der passer til dine mach3 blade. F.eks. disse skrabere
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

2 x 8 af de nye Proglide. Meget billige Gillette barberblade Bemærk: Emballagen kan afvige fra billedet.