Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)

Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Billede af Gillette Mach3 Turbo Barberblade (16 stk.)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 458,00
Pris
kr. 234,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hvilken forskel er der på Mac3 og Mac3 turbo barberblade)
- Bendt Grønborg
Svar:
Hej Bendt. Mach3 Turbo bladene adskiller sig ved at have en lidt anden belægning, der glider lettere end de almindelige Mach3 blade. Gillette kalder det anti-friction. Nogle kan sagtens mærke det, andre kan ikke. Derudover er den olieholdige lubrastrip (der sikrer du har en fugtig hud) forskellig. Turbo'en skulle have en mere fugtgivende (dyrere) olie. Igen er vi ude i at det er lidt en smagssag. Til sidst er der de såkaldte mikrokamme, der skal strække huden og løfte hårene. De er udformet lidt mere detaljeret på en Turbo. Vi taler altså om bagateller og begge passer da også på samme skrabere. Man kommer derfor langt med en almindelig Mach3 og oplever man den godt kunne forbedres, men gerne vil fortsætte i designet med de tre knive, så er det en Turbo man lige tester af. Mange bliver derefter hængende på den. God fornøjelse med det, hvis du kaster dig ud i det.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

De klassiske Mach3 Turbo blade i en 16 styks pakke, så der virkelig er penge at spare. Mach3 Turbo er stadig manges foretrukne blade fordi de 3 blade på kniven for mange er det ultimative antal, når man skal have en god barbering

16 styk i alt til Danmarks stærkeste pris - For de er selvfølgelig originale!

Bemærk at Gillette netop har lavet nye mach3 turbo blade (billede med dobbelt blå). Mach3 turbo kan derfor variere mellem den nye og gamle version.