Gillette Mach3 Barberblade - 8 stk. - Mach 3

Billede af Gillette Mach3 Barberblade - 8 stk. - Mach 3
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen 0-2 hverdage efter 25-10-2021. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
Set til
kr. 219,00
Pris
kr. 99,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

8 styk barberblade med fugtstribe, der passer til alle Gillette Mach3 skrabere (almindelig, Turbo Power osv.)

Gillettes MACH3 barberblade til mænd

Oplever du problemer med rødmen eller irriteret hud efter barbering? Du er langt fra alene. 

For røde knopper eller stram, tør hud er ikke usædvanligt i forbindelse med barbering, og den daglige rutine kan være hård for huden. Men der er en løsning på problemet. 

Med Gillettes MACH 3 får du barberblade, der giver dig en perfekt barbering hver eneste dag. Du får blades, der er god ved din hud og mindsker irritationer. 

MACH3 blades er designet mod rødmen

Den fantastiske MACH3 skraber har en innovativ indbygget gelstrip, der hjælper med at beskytte din hud mod rødmen. Dette gælder selv ved daglig eller hyppig barbering. 

Gelstriben på barberbladet falmer over tid for at vise, når du ikke længere får en optimal barbering. 

Det er sådan Gillettes smarte MACH3 blades hjælper dig med at værne om din hud. På den måde kan du være sikker på at få et ideelt resultat igen og igen med Gillettes MACH3. Helt uden den ærgerlige og velkendte røde hud. 

Tættere barbering uden irritation

Gillette MACH3 blades kommer med tre “stronger-than-steel blades”, der er udviklet med henblik på at give dig en tættere barbering uden at huden bliver irriteret. 

I en test blev det vurderet, at den tiende barbering med Gillettes MACH3 føltes bedre end den første barbering med en ny engangsskraber. Dette beviser, hvordan Gillettes MACH3 tre stærke og fleksible barberblade og den indbyggede innovative gelstrip skaber det bedste resultat for mænd i alle aldre. 

Barberhovedet i Gillette MACH3 er udviklet med tre barberblade med responsiv bladaffjedring. 

Affjedringen holder de tre barberblade i helt tæt kontakt med din hud. Et bevægeligt hoved på MACH3 tilpasser sig samtidig til dit ansigts unikke konturer, hvilket giver dig en tæt og komfortabel barbering hver gang. 

Gå ikke glip af dette produkt til mænd, hvis du er på jagt efter nyt barbergrej. Prøv Gillettes MACH 3 blades, der føles bedre end en engangsskraber selv ved den 10. barbering.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt