Gillette Fusion Skinguard Sensitive - 4-pak

Billede af Gillette Fusion Skinguard Sensitive - 4-pak
Billede af Gillette Fusion Skinguard Sensitive - 4-pak
Billede af Gillette Fusion Skinguard Sensitive - 4-pak
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 145,00
Pris
kr. 119,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Har prøvet Gillette sensitive skinguard 2 gange. Det hvide rundt om bladende går i opløsning og falder af. Må man ikke bruge barber gel siden den går i opløsning )
- Niels
Svar:
Hej Niels. De såkaldte lubrastrips på de nyeste barberblade består af berigende olier, der skal give barberbladet et bedre glid og i manges tilfælde, overflødiggør de gel/skum. Mange foretrækker dog fortsat at bruge en gel eller en skum til barbering og ingredienserne i de to produkter oplever vi tit kan give præcis den effekt du beskriver, når de sættes sammen. Dog skal jeg understrege det skal være efter væsentlig brug det sker, så du bør lige følge op der hvor du har købt produktet (kan se det umiddelbart ikke er hos os), for at blive forsikret om originaliteten, hvis det er noget du oplever sker hurtigt. Der er dog af samme årsag, en mening i at bruge en skinguard gel sammen med et skinguard blad, fordi de ganske enkelt fungerer bedre sammen. En Mach3 gel kan f.eks. være kraftigere og "tærre" på skinguard bladets lubrastrip hurtigere. Så prøv en gel af samme type og løser det ikke problemet, så skyl oftere bladet, men tør IKKE vandet af, for det vil også resultere i at du trækker lubrastrip'en af. Jeg håber du finder en måde, hvorpå det virker bedst for dig og husk lubrastrip'en holder noget kortere end selve bladet ved god pleje af dette (ordentlig afvask efter brug, eller ved hjælp af en rengøringsenhed som f.eks. Razorpit). God barbering!
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

NYHED FRA GILLETTE! Gillette Skinguard Sensitive er en ny skraber, der er udviklet til dem der ønsker en skånsom barbering. Med ekstra fugtighedsstriber og Skinguard beskyttelse til huden.

Bemærk: Bladene passer til alle Fusion skrabere og alle Fusion skrabere passer til bladene!

Hvad er det særlige ved Skinguard Sensitive?
Skinguards særlige design består af fugtighedsstriber bøde før og efter knivene, så man får et bedre glid henover huden. Man kan derfor bruge skraberen med og uden skum/gel osv.  De 2 knive, er placeret en smule fra hinanden så man undgår at hive og trække i huden under barbering. Imellem de 2 knive sidder selve Skinguard'en, som gør, at håret bliver skåret tæt på huden, så man undgår barberingsknopper.