Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)

Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 325,00
Pris
kr. 148,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Kan det samme "håndtag" bruges til Gillette Mach 3 og Gilette Fusion barberblade)
- Svend Aage
Svar:
Hej Svend Aage. Svaret er nej til det første og ja til det andet. Det kan nemlig ikke bruges til Mach 3, men kan godt bruges til Fusion. Det der er tricket på herre-serierne fra Gillette, er at de skal have samme navn, for at passe til skrabere af samme navn. Dvs. at hedder noget f.eks. "Fusion Proglide" eller "Fusion 5", så passer de begge til Fusion skrabere. Hedder de f.eks. "Mach3 Sensitive" eller "Mach3 Turbo", så passer de begge til Mach3 skrabere, men Mach3 passer ikke til Fusion og omvendt. Vi ved det er kryptisk og misunder at det er så enkelt på dame-serierne (hvor alle stort set passer til hinanden), men håber alligevel det gav en slags guide til hvordan du finder det bedste match på det du trænger.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fusion har en 5-blads teknologi. Med bladene placeret tættere sammen, reduceres trykket og giver en følelse af mindre irritation fra barberingen end tidligere Gillette modeller. Det er også selv om du barberer imod håret.

Bemærk: Gillette har forbedret skærene på de populære Fusion blade. De hedder nu Fusion5, men de passer stadig til din Fusion skraber. (se billede 2-3)

Fusion5 har også fem klinger, men den største forskel her er, at knivene er tyndere og lettere i vægt. Den udvidede fugtighedsstribe giver også en ekstra mængde beskyttelse til dit ansigt for at holde irritation i skak.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt