Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)

Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (8 stk)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 250,00
Pris
kr. 138,00
MÆNGDEPRIS - Jo mere du køber, jo mere sparer du
Mængde Pris
2+ kr. 134,00 Du sparer: kr. 8,00
3+ kr. 133,00 Du sparer: kr. 15,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Kan power blade bruges på et håndtag uden power, og fungere de lige så godt? har fået købt power blade ved en fejl?)
- Torben
Svar:
Hej Torben. Ja det kan de, så længe de bruges på en Fusion skraber (Så ikke mach3 eller sensor excel). Faktisk foretrækker mange power-bladene. I dem får de den lille løftekam i bunden af skæret og de endnu skarpere blade, samt den ekstra coating på bladene, der gør de glider lettere. Sidstnævnte er lavet, fordi power bladene normalt skal på et vibrerende (power) håndtag, der bruger batteri og med et bedre glid, undgår man at de "snitter" når de hopper. Det ekstra glid er dog lige så behageligt på en helt almindelig skraber :). Håber det gav dig et fornuftigt svar.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er der forskel på bladene til fusion og fusion5.?)
-
Svar:
Hej. Nej, for det er samme produkt, samme stregkode, blot et nyt navn. Vi kan se Gillette er i en proces, hvor de prøver at adskille deres produkter lidt mere fra hinanden. Både hvad angår farver på pakker og produktnavne. Fusion er i den forbindelse blevet til Fusion5 og er blevet mere lys orange. Det er Fusion Proglide (som også har 5 blade) de forsøger at adskille fra Fusion5 på denne måde går vi ud fra og det er ganske klogt, for det skabte forvirring gennem tiden. Ved bestilling hos Gillettes depoter, kan vi dog fortsat få begge pakker (Fusion og Fusion5) lidt tilfældigt, så hvornår navneændringen er helt i mål ved vi ikke, men skærebladene er ens indeni. Håber det kunne bruges.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på Powerblade og ikke Powerblade siden der er prisforskel?)
- jan thomassen
Svar:
Hej Jan. Forskellen ligger 2 steder. Power-blade er lavet til de vibrerende håndtag og derfor er der en ekstra coating på bladene, der skulle få dem til at glide lettere hen over huden (så man undgår at hakke ned i huden pga vibrationerne). Det er dog lidt teori, da vi herinde ikke har problemer med dette, når der bruges ikke-power blade på vibrationshåndtag. Den anden forskel er lidt mere tydelig, det er mikrokammen i bunden af selve hovedet. Den skal strække og fordele hårene inden knivene rammer dem og dermed er det sådan at man bør få mere med i hvert træk/skrab. Igen er det meget individuelt hvordan man oplever forskellene. Vi har både kunder der bestemt føler der er en væsentlig forskel og så har vi kunder, hvor det i en blindtest vil være helt umuligt at kende forskel på dem. Forhåbentlig forklarer det lidt om de 2 bladtyper.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kan det samme "håndtag" bruges til Gillette Mach 3 og Gilette Fusion barberblade)
- Svend Aage
Svar:
Hej Svend Aage. Svaret er nej til det første og ja til det andet. Det kan nemlig ikke bruges til Mach 3, men kan godt bruges til Fusion. Det der er tricket på herre-serierne fra Gillette, er at de skal have samme navn, for at passe til skrabere af samme navn. Dvs. at hedder noget f.eks. "Fusion Proglide" eller "Fusion 5", så passer de begge til Fusion skrabere. Hedder de f.eks. "Mach3 Sensitive" eller "Mach3 Turbo", så passer de begge til Mach3 skrabere, men Mach3 passer ikke til Fusion og omvendt. Vi ved det er kryptisk og misunder at det er så enkelt på dame-serierne (hvor alle stort set passer til hinanden), men håber alligevel det gav en slags guide til hvordan du finder det bedste match på det du trænger.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fusion har en 5-blads teknologi. Med bladene placeret tættere sammen, reduceres trykket og giver en følelse af mindre irritation fra barberingen end tidligere Gillette modeller. Det er også selv om du barberer imod håret.

Bemærk: Gillette har forbedret skærene på de populære Fusion blade. De hedder nu Fusion5, men de passer stadig til din Fusion skraber. (se billede 2-3)

Fusion5 har også fem klinger, men den største forskel her er, at knivene er tyndere og lettere i vægt. Den udvidede fugtighedsstribe giver også en ekstra mængde beskyttelse til dit ansigt for at holde irritation i skak.

Hvilke Gillette blade passer til hvilke skrabere?

For den bedste oplevelse, anbefales det at bruge et blad, der er designet til din skraber. Se alle muligheder til Gillettes herre-serie af barberblade og skrabere

NAVN (skraber)PASSER TIL (blade):

Fusion ProShield Skraber
Fusion ProShield, Fusion ProGlide, Fusion, SkinGuard og Gillette5 blade

Fusion Proglide Skraber
Fusion ProGlide, Fusion ProShield, Fusion, SkinGuard og Gillette5 blade

Fusion ProGlide Styler,
Skæg-trimmer og barberblade
Fusion ProGlide, Fusion ProShield, Fusion, SkinGuard og Gillette5 blade
Fusion
Fusion5 / Fusion
Fusion, Fusion ProShield, Fusion ProGlide, SkinGuard og Gillette5 blades

Fusion SkinGuard Skraber
SkinGuard, Fusion ProShield, Fusion ProGlide, Fusion og Gillette5 blade

Gillette5 / Fusion Skraber
Fusion, Gillette5, SkinGuard, Fusion ProShield, Fusion ProGlide, and Fusion blades
MACH3, MACH3 Turbo og Gillette3 blade

Mach 3 Turbo Skraber
MACH3 Turbo, MACH3 og Gillette3 blade

Gillette3 Skraber
Gillette3, MACH3 og MACH3 Turbo blade