Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (24 stk)

Billede af Gillette Fusion / Fusion5  Barberblade (24 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5  Barberblade (24 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5  Barberblade (24 stk)
Billede af Gillette Fusion / Fusion5  Barberblade (24 stk)
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 975,00
Pris
kr. 439,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på fusion og fusion power)
- Henning
Svar:
Hej Henning. Power bladene har en anden belægning, end standard bladene. Denne belægning gør at de glider nemmere henover huden. Det skal de gerne gøre fordi power skraberne vibrerer og dermed kan de teoretisk “snitte” lidt mere ved forkerte vinkler. Det forhindrer denne belægning bedre. Dertil kommer en mikrokam i bunden af bladene, der løfter hvert hår inden “klippet”. Vi skal dog understrege at ovenstående er teori. Mange af vores kunder mener dog bestemt der er en forskel, mens andre, der kommer ind eller skriver til os, siger de ingen forskel kan mærke. Så det er nok, som så meget andet, meget individuelt. Håber dog det gav dig lidt svar.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Altid på tilbud - Køb flere, spar mere hos PostMe.com. Barberblade der passer til alle Gillette Fusion skrabere (også de nye ProGlide).

Bemærk: Gillette har forbedret skærene på de populære Fusion blade. De hedder nu Fusion5, men de passer stadig til din Fusion skraber. (se billede 2-3)

Fusion5 har også fem klinger, men den største forskel her er, at knivene er tyndere og lettere i vægt. Den udvidede fugtighedsstribe giver også en ekstra mængde beskyttelse til dit ansigt for at holde irritation i skak.

 

24 stk. blade medfølger. Ved normal skægvækst forventer Gillette at ét barberblad holder i 20 dage, så man får altså her barberblade til mere end 1 år - og til en suveræn pris!

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt