Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (24 stk)

Billede af Gillette Fusion / Fusion5  Barberblade (24 stk)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 750,00
Pris
kr. 399,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Når jeg har læst i kommentarfeltet. Får jeg en god fornemelse af at de ikke originale. Tør nu ikke at bestille. Æv )
- Henrik.
Svar:
Hej Henrik.
Tak for inputtet, men hvad får dig til at vurdere det? Meld endelig ind igen, for så uddyber jeg meget gerne. Her hos PostMe forhandler vi nemlig alene originale produkter, enten direkte hos producenten eller godkendte forhandlere. F.eks. handler PostMe p.t. vores Proglide Power direkte med Gillette i Danmark og vores Fusion med Gillettes europæiske depoter. I næste måned er det måske omvendt. Årsagen? Prisen på hjemmemarkedet vs. en evt. kampagne i Europa. Det er netop det (ret store) indkøbsarbejde PostMe lægger i det her, der gør vi kan være så konkurrencedygtige på barberblade, frem for "bare" at købe fra samme depot altid - både når de er på kampagner og når de ikke er. Alle blade er dog lige originale - også disse :)! Håber det kan opklare en evt. tvivl og husk der til højre på siden er et fakta-tjek telefonnummer til Gillette i Danmark, som man altid kan bruge, hvis der fortsat er lidt tvivl om et produkts originalitet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilken type barberblade vi I anbefale til sart hud?)
- Henrik
Svar:
Hej Henrik. Et fusion blad med en god gel til. Fusion fordi de laver det "fineste" snit og dermed "trækker" mindst muligt i hårene. Den gode gel fordi den kommer helt ned på huden og ofte indeholder plejende olier, hvor skum godt kan lægge sig oven på skæghårene. Det er nemt med skum, men huden elsker gel. Brug f.eks. Gillettes sensitive gel. Håber du kan bruge rådet. God fornøjelse med det. Ps. husk at smid lidt koldt vand i hovedet efter barbering. Det køler huden og lukker porerne, så man nemmere undgår de små infektioner der giver røde knopper. Driller det stadig så prøv at forberede huden inden barbering med en olie. Det gør bladene glider endnu bedre, men så bliver det også snart et halvdagsprojekt at barbere sig, så start eventuelt med gel og gode skarpe knive. For de fleste er det nok.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Findes der ikke en pakning, hvor man både køber barberskærer og ekstra blade til fusion 5:)
- Jørn
Svar:
Hej Jørn. Det kan du tro! Lige her kan du få en sampak med både blade og skraber :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
er det originale blade. virker ikke sådan)
- Martin
Svar:
Hej Martin. PostMe forhandler alene originale varer og har gjort det siden vores start i 2008. Vi handler således også kun med faste licenserede leverandører og/eller direkte med producenter af de pågældende varer.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på fusion og fusion power)
- Henning
Svar:
Hej Henning. Power bladene har en anden belægning, end standard bladene. Denne belægning gør at de glider nemmere henover huden. Det skal de gerne gøre fordi power skraberne vibrerer og dermed kan de teoretisk “snitte” lidt mere ved forkerte vinkler. Det forhindrer denne belægning bedre. Dertil kommer en mikrokam i bunden af bladene, der løfter hvert hår inden “klippet”. Vi skal dog understrege at ovenstående er teori. Mange af vores kunder mener dog bestemt der er en forskel, mens andre, der kommer ind eller skriver til os, siger de ingen forskel kan mærke. Så det er nok, som så meget andet, meget individuelt. Håber dog det gav dig lidt svar.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Altid på tilbud - Køb flere, spar mere. Fusion har en 5-blads teknologi. Med bladene placeret tættere sammen, reduceres trykket og giver en følelse af mindre irritation fra barberingen end tidligere Gillette modeller.

Bemærk: Gillette har forbedret skærene på de populære Fusion blade. De hedder nu Fusion5, men de passer stadig til din Fusion skraber. (se billede 2-3)

24 stk. blade medfølger. Ved normal skægvækst forventer Gillette at ét barberblad holder i 20 dage, så man får altså her barberblade til mere end 1 år - og til en suveræn pris!

Hvorfor skal du vælge Gillette Fusion barberblade?

I mere end 100 år har barbergiganten Gillette leveret de mest innovative barberblade til mænd og kvinder på markedet. Missionen har fra første dag været klar: at sikre præcision hver dag – også når det skal gå stærkt.

Vælg derfor Gillette Fusion Blades til mænd, når du ønsker barberblade, der i topkvalitet. Og glæd dig i denne forbindelse over, at topkvalitet ikke behøver at være dyrt. Gillettes Fusion barberblade er billige og har endda et lækkert og funktionelt design, der virker for mænd i alle aldersgrupper. Og med garanti også for dig.

Barberbladene skaber en barbering, du næsten ikke føler

Gillette Fusion Blades hører til blandt de bedste klassikere hos Gillette, da de effektive barberblade passer til den moderne mand og er et sikkert valg hver gang, uanset om du søger barbergrej til en daglig barbering eller ej.

Gillette Fusions fem skarpe barberblade har Anti-Friktion, hvilket sikrer dig den præcision, du ønsker. Du vil herudover også opleve stor komfort i hver enkelt barbering, da hårene ikke hives af takket være bladenes utrolige skarphed.

De fem præcisionsbarberblade i Gillettes Fusion-serien reducerer trykket pr. barberblad, hvilket giver dig den behageligste barbering. Barberbladene sidder tæt sammen og giver mindre hudirritation, hvilket kun kendetegner de bedste barberblade på markedet.

Gillettes fusion barberblade virker også til styling

Gillette Fusion blades inkluderer herudover også en Precision Trimmer på bagsiden af barberbladets hoved. Denne ekstra funktion er perfekt til områder, som ellers er svære at komme til under en almindelig barbering.

Denne Precision Trimmer gør samtidig dit Gillette Fusion barberblad ideelt til alle former for styling af ansigtshår og skæg, eksempelvis hvis du ønsker at trimme et overskæg eller dine bakkenbarter. Helt perfekt til den moderne mand, der tager vare på sit skæg.

Er du i tvivl om dit barbergrej, så køb de fantastiske Gillette Fusion barberblade billigt, og se resultaterne for dig selv i dag.