Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (16 stk)

Billede af Gillette Fusion / Fusion5 Barberblade (16 stk)
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 500,00
Pris
kr. 268,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hejsa Jeg har en Fusion5 Proshield-skraber, og jeg vil høre, om disse Fusion5-blade samt om Proglide-blade kan bruges til Proshield-skraberen?)
- Thomas
Svar:
Hej Thomas. Ja det kan de :). En fin regel i den her jungle (på herresiden) er at Fusion passer på alle Fusion. Så den går fint.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej, Har i mange år brugt Gillette Sensor Excel. Men der er nu kommet mange flere nyere modeller. Hvad er den bedste på markedet??)
- Karsten
Svar:
Hej Karsten. Tak for spørgsmålet. Mange mener fortsat det er Sensor Excel der er det bedste og der er jo fordele og ulemper ved dem alle, så det er jo svært at sige. Fakta er dog at Gillette Fusion Proglide har de skarpeste blade og mest “teknik” omkring dem. Af samme årsag er de dog også “tykkere” med deres 5-blads teknologi end Sensor Excel med sin 2-blads teknologi og her er hele forskellen. Mange elsker Sensor Excel netop fordi de er mindre er dermed mere agile rundt i “krogene”. Så for nogle kan de være de bedste, men for de fleste er et Proglide blad i dag det ypperste Gillette kan levere. Håber svaret kan bruges.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Fusion har en 5-blads teknologi i hvert barberblad. Med bladene placeret tættere sammen, reduceres trykket og giver en følelse af mindre irritation fra barberingen end tidligere Gillette modeller. Det er også selv om du barberer imod håret.

Bemærk: Gillette har forbedret skærene på de populære Fusion blade. De hedder nu Fusion5, men de passer stadig til din Fusion skraber. (se billede 2-3)

Fusion5 har også fem klinger, men den største forskel her er, at knivene er tyndere og lettere i vægt. Den udvidede fugtighedsstribe giver også en ekstra mængde beskyttelse til dit ansigt for at holde irritation i skak.