Gillette Fusion Barberblade (24 stk)

Billede af Gillette Fusion  Barberblade (24 stk)
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen førstkommende hverdag efter 20-09-2019. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
Set til
kr. 975,00
Pris
kr. 439,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Gillette kopi eller original. Sådan tjekker du om dine Gillette-blade er ægte!

Der findes mange kopier på markedet og mange måder at genkende kopierne på. Oftest på "løse" klinger eller på den olieholdige lubra-strip, der så vil smuldre hurtigt. Er du i tvivl om dine blade er kopi, så kontakt Gillettes kundeservice på tlf.: 7015 0013. PostMe sælger kun originale varer.

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Altid på tilbud - Køb flere, spar mere hos PostMe.com. Barberblade der passer til alle Gillette Fusion skrabere (også de nye ProGlide).

Hvorfor skal du vælge Gillette Fusion barberblade?

I mere end 100 år har barbergiganten Gillette leveret de mest innovative barberblade til mænd og kvinder på markedet. Missionen har fra første dag været klar: at sikre præcision hver dag – også når det skal gå stærkt

Vælg derfor Gillette Fusion Blades til mænd, når du ønsker barberblade, der i topkvalitet. Og glæd dig i denne forbindelse over, at topkvalitet ikke behøver at være dyrt. Gillettes Fusion barberblade er billige og har endda et lækkert og funktionelt design, der virker for mænd i alle aldersgrupper. Og med garanti også for dig. 

Barberbladene skaber en barbering, du næsten ikke føler

Gillette Fusion Blades hører til blandt de bedste klassikere hos Gillette, da de effektive barberblade passer til den moderne mand og er et sikkert valg hver gang, uanset om du søger barbergrej til en daglig barbering eller ej. 

Gillette Fusions fem skarpe barberblade har Anti-Friktion, hvilket sikrer dig den præcision, du ønsker. Du vil herudover også opleve stor komfort i hver enkelt barbering, da hårene ikke hives af takket være bladenes utrolige skarphed. 

De fem præcisionsbarberblade i Gillettes Fusion-serien reducerer trykket pr. barberblad, hvilket giver dig den behageligste barbering. Barberbladene sidder tæt sammen og giver mindre hudirritation, hvilket kun kendetegner de bedste barberblade på markedet. 

Gillettes fusion barberblade virker også til styling

Gillette Fusion blades inkluderer herudover også en Precision Trimmer på bagsiden af barberbladets hoved. Denne ekstra funktion er perfekt til områder, som ellers er svære at komme til under en almindelig barbering. 

Denne Precision Trimmer gør samtidig dit Gillette Fusion barberblad ideelt til alle former for styling af ansigtshår og skæg, eksempelvis hvis du ønsker at trimme et overskæg eller dine bakkenbarter. Helt perfekt til den moderne mand, der tager vare på sit skæg. 

Er du i tvivl om dit barbergrej, så køb de fantastiske Gillette Fusion barberblade billigt, og se resultaterne for dig selv i dag.

24 stk. blade medfølger. Ved normal skægvækst forventer Gillette at ét barberblad holder i 20 dage, så man får altså her barberblade til mere end 1 år - og til en suveræn pris!

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt