Braun skær OG folie - 51S

Billede af Braun skær OG folie - 51S
Billede af Braun skær OG folie - 51S
Billede af Braun skær OG folie - 51S
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 399,00
Pris
kr. 169,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Find det korrekte skær
Find det korrekte skær

Er du i tvivl om skæret passer din maskine?
Skriv enten type (4 cifre) eller model (f.eks. 350cc)

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Hej Jeg har en Braun 5140s (serie 5). Jeg har to spørgsmål: Jeg vil gerne købe en ekstra skær og folie. Er typen 51S? og når man skifter skæren. Skifter man både skæren og folien eller kun skæren? På forhånd tak Stefanos)
- Stefanos Adamou
Svar:
Hej Stefanos. Nej du skal have fat i en 52B til din maskine, men svaret til dit næste spørgsmål er ja. Man skifter både kniv og folie. Der er nogle få modeller, hvor man kan få folien alene og beholde kniven (eller omvendt), men på de større modeller er det som oftest én enhed og således er det også tilfældet for din maskine. Håber det giver mening.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Har en brovn Tyb 5408 useport 21 b hvad skærehoved passer til den. V.H.)
- harry
Svar:
Hej Harry. Du skal have fat i det skær der hedder 21B. Det finder du her på linket. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har en Braun S5. På hovedet står der Series 5, og på undersiden af hovedet står der PBT-GF. Hvilket skæresæt skal jeg købe?)
- Søren
Svar:
Hej Søren. PBT-GF siger noget om materialet, mens S5 ofte står for Series 5 og de kan bruge forskellige hoveder. Så det bedste er hvis du skubber/popper din trimmer op på bagsiden af maskinen med tommelfingeren og nu skulle der gerne fremkomme noget tekst hvis det ikke er slidt væk. Her står der ofte hvilket skær der skal udskiftes med og/eller et modelnummer, som man kan bruge til at finde frem til det rigtige skær. Håber du kan bruge den information Ellers meld endelig ind igen - evt med et billede af maskinen, så finder vi ud af det for dig.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Braun skær OG folie - 51S - er det denne der passer til model 8588?)
- Michael
Svar:
Hej Michael. Ja det skulle det være. Du kan evt. løfte trimmeren op på bagsiden af maskinen og er det ikke for småt eller slidt af, så plejer der også her at stå hvilket hoved man skal erstatte med. Mine data siger dog at du er på rette vej. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
På min maskine står der 8595, går ud fra at det er modelnummeret. Jeg har brug for en ny lamelkniv og vil spørge om 51S er det rigtige og eneste valg for mig?)
- Per
Svar:
Hej Per. Det korte svar er ja! :) - Det er nemlig lige præcis det helt rigtige skær til din maskine, for det du oplyser, er nemlig lige præcis modelnummeret. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg kan ikke finde skær der passer til Braun 5030S type 5768, har I ikke skær til denne maskine ?)
- Jørn
Svar:
Hej Jørn. Du skal have fat i et 52B eller 52S skærehoved. I skrivende stund er de desværre ikke hjemme, men skulle være på vej. Det er normalt noget vi får hjem hver uge, så der plejer ikke at gå lang tid mellem en levering. Du kan evt. skrive til os på info@postme.com, så får vi indkøb til at prøve at finde en mere konkret dato for hjemkomst til dig, for jeg kan godt se der aktuelt ikke står noget i systemerne.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilket skær passer til en Braun cooltec barbermaskine)
- Hanne
Svar:
Hej Hanne. CoolTec maskinerne skal bruge det skær der hedder 40B. Det kan findes i søgningen i toppen af siden. Sig til hvis det giver problemer. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilket skær passer til denne?)
- Kamilla
Svar:
Hej Kamilla. Vi skal bruge et modelnr. for at kunne give det helt præcise svar på den. Prøv at løfte/flippe trimmeren på bagsiden op og nedenunder den, skulle der gerne stå hvilket skær der passer til netop jeres maskine (skriften kan godt være utydelig). Kan du ikke finde noget der, så se evt. i bunden af maskinen efter et typenr. Stadig ikke noget? Så giv os et kald på 32109721, så kan vi via beskrivelsen finde den og dermed hovedet. Det er dog 51s/b eller 52s/b vi er ude i er jeg ret sikker på. 51 er i to dele (kniv og folie) og 52 er i én del, så ved at tage dit nuværende af, vil det også kunne give en indikation på hvilken af de to du skal bruge.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
5751 - 51S)
- Poul Christiansen
Svar:
Hej Poul. Du er på rette spor, hvis din maskne er type 5751. Så er det nemlig dette skær du skal bruge. God fornøjelse med det.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilken model skal jeg købe?)
- Casper
Svar:
Hej Casper. Tak for spørgsmål. Du skal have fat i et 52B eller 52S, så brug søgebaren i toppen til at finde det rette hoved. Dette vil du ikke kunne bruge til den pågældende model.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilket skær skal jeg have til denne maskine)
- Lise Rodmann
Svar:
Hej Lise. Du skal bruge et 52B eller 52S skær. Det er altså ikke dette skær på denne side der skal bruges, men følg linket jeg har lavet her, så kommer du til rette skær :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej kan du se om i stadig har disse?)
- Poyl
Svar:
Hej Poyl. Ja produktet er et aktivt varenummer hos Braun og kan i skrivende stund købes på vores sider.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har en ældre Braun barbermaskine med nummeret 5010. Hvilket skær/folie skal jeg købe? )
- Keld Ravn
Svar:
Hej Keld. Maskinen skal bruge en 31s eller en 31b. Du skal således søge på en af disse numre i vores store søgefelt i toppen og så er du derfra godt på vej :). God dag!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Kan det være rigtig at et skær kun holder 3 mdr.)
- Preben
Svar:
Hej Preben. Udskiftningsskær holder 6-18 måneder som en tommelfingerregel, men vi oplever at der kan være både længere og noget kortere levetid på dem alt efter skægvækst, rengøring og brug. Langt de fleste kunder handler dog nyt her hos os ca. hver 12. måned kan vi se på statistikkerne, så vi plejer at sige "ca. 8-12 mrd" er standarden.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg skal have nyt folie på min shaver. Hvilken pakke skal jeg have fat i?)
- Søren
Svar:
Hej Søren. Har du en maskine med typenr. 5507, så skal du bruge det skær der hedder 31B. Så det er altså ikke dette hoved du skal bruge, men i stedet 31B, som du finder her: 31B hoved
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Har i skærehoved +skær til en braun barbermaskine 7415 og hvad koster den ? )
- Lars V.
Svar:
Hej Lars. Jeg kan ikke lige se Braun har lavet en maskine der hedder 7415 i typenummer eller modelnr. så mit svar bliver med forbehold. Det lyder dog til at være en serie 7 maskine og en sådan skal bruge 70S eller 70B. Skærene kan man finde via vores søgefunktion i toppen.

Tjek evt. følgende på din nuværende maskine: 1) Er der et nummer i bunden, så kan det bruges til at søge efter skær med. 2) Tager du det nuværende hoved af, står der ofte under hovedet hvad det skal erstattes med. 3) på bagsiden af maskinen - evt. under kanttrimmeren, hvis den har en sådan, kan man også ofte finde et nummer. Det kan forhåbentlig få dig lidt nærmere på hvilket hoved du skal bruge.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Har i skærhoved til en braun barbermaskine 5612 og hvad koster den ?)
- Arne Johan Jeppesen
Svar:
Hej Arne. Du skulle bruge det der hedder 31B, men men men i den gamle udgave af 31B hovedte og nok ikke det nuværende. Jeg tror faktisk ikke du kan bruge Brauns nuværende 31B hoved, men jeg tør ikke udelukke det. Blot kan jeg ikke få det bekræftet. Skær til denne maskine er officielt udgået, men som sagt hed det (mens det var i handlen) 31B. Jeg lavede en søgning for dig og så at det f.eks. fortsat kan fås på f.eks. Ebay, men ellers er der nok ikke nogen vej uden om en nyere maskine... Se min søgning på Ebay her. Bor du i nærheden af Herlev er du også velkommen til at kigge forbi med maskinen og så kan vi sagtens teste et nyt 31B hoved på den for dig.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har brug for Skærehud til min Braun shaver model 5050cc - 5series. hvilken en skal jeg bestille og hvad er prisen?)
- Mohammed Kamil
Svar:
Du skal have fat i en 52B eller 52S. Du kan finde dem begge her. Bemærk at du altså i dit tilfælde ikke kan bruge dette skær på denne side (51S). Skriv endelig til supporten, hvis du har brug for at vi uddyber yderligere.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg er kommet til at knække skærehovedet, har i et nyt der passer til denne ? 5190cc)
- Esben Johansen
Svar:
Hej Esben. Du skal have fat i det skærehoved der hedder 52S/52B. Det finder du hos os her.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
)
- Stig Frederiksen
Svar:
Spørgsmålet lød:
Har en type 5748 SORT, vil ovenstående kunne bruges ?

Hej Stig. Nej, denne er ikke brugbar for dig. Du skal bruge en 52B eller en 52S. Den kan du finde her. Har du yderligere spørgsmål til den, så tag endelig fat i os i supporten på info@postme.com eller via telefon 32109721.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Braun 51S til series 5 i har til 191 kr Er denne i silver)
- Morten
Svar:
Hej Morten. Ja S er Silver/Sølv-udgaven og B er Black/Sort. Så det skulle netop være den du efterspørger :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Passer denne til Braun 530-s4)
-
Svar:
Ja det er kan du tro den gør. Det er et 51S 8eller alternativt et 51B) hoved, som braun 530-S4 skal bruge :)
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Passer til Braun Series 5 barbermaskine (8000 Series). Herunder ContourPro, 360 Complete og Activator. Combipack med både skær og folie (baberblad og lamelkniv) er med i denne pakke til en helt fantastisk pris.

Bemærk at Braun har flere skær til samme serie, tjek venligst derfor hvilke reservedele der passer til netop din maskine på Brauns service side, så du får bestilt det korrekte.

Klik her

Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst på info@postme.com (vi tager ikke skær med brudt emballage retur).

Braun reserveskæreblade & lamelknive hjælper med at opretholde din barbermaskines maksimale ydelse. Braun anbefaler, at du skifter barbermaskinens blade hver 18. måned, da de skærende dele efterhånden slides, og din barbering kan blive mindre tæt og behagelig. Efter udskiftning får du din barbermaskines maksimale ydelse tilbage. For en perfekt barbering hver dag.

  • Efter udskiftning får du din barbermaskines maksimale ydelse tilbage
  • For en perfekt barbering hver dag
  • Nyt skæreblad og lamelkniv giver dig samme barberydelse som på dag 1
  • Lille investering. Stor forskel

Combipack til

Braun Series 5 shaver (8000 Series), ContourPro, 360 Complete og Activator.

Maskine:   Activator
Model:   8581, 8583, 8585, 8588, 8590, 8595, 8781, 8783, 8785, 8790, 8795                        
Type:   5643, 5645, 5644
Maskiner:   Series 5, 360° Complete
Model:   510, 540, 550, 570cc, 590cc ,8915, 8970, 8975, 8985, 8986, 8987, 8990, 8991, 8995       
Type:   5646, 5647, 5649, 5652
Maskiner:   Series 5, ContourPro
Model:   510, 530s-4, 550, 550s-3, 550s-4, 550cc-4, 560, 560s-3, 560s-4, 565cc-4, 570s-4, 570cc, 570cc-3, 570cc-4, 590cc, 590cc-3, 590cc-4, 8385 C&R, 8374, 8377
Type:   5751, 5757