Braun skær og folie 10B / 20B (1 stk.)

Billede af Braun skær og folie 10B / 20B  (1 stk.)
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen førstkommende hverdag efter 21-06-2019. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
Pris
kr. 128,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Find det korrekte skær

Er du i tvivl om skæret passer din maskine?
Skriv enten type (4 cifre) eller model (f.eks. 350cc)

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Kan man ikke købe skær til Braun 4005 el 5403
- B nielsen
Svar:
Hej B. Nielsen. Jo der findes skær til denne maskine (model 4005 typenr. 5403), men desværre er de af ældre dato, så vi har ikke adgang til dem fra Braun. Jeg kan dog se de er til at få derude på udenlandske hjemmesider (bl.a. ebay), så jeg må henvise dig til en af disse. Jeg kan dog hjælpe med at sige at du skal søge efter det skær der hedder Braun 585. Umiddelbart kan anbefalingen dog også lyde på at se på en serie 1 eller serie 3 maskine, som jeg vil forvente som minimum kan hamle op med den noget ældre 4005 på kvaliteten og vel og mærke koster hhv. en smule mindre og en smule mere end et nyt skær til din maskine vil koste. Håber det kan give lidt inspiration.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Min Braun barbermaskine skal have nyt skærehoved, kniven er ok. Maskinen er Series 1 190 s-1. Type 5729. Hvor får jeg nyt skærehoved og til hvilken pris? v h ole
-
Svar:
Hej. Det gør du lige her. Det er nemlig dette skær du skal bruge og du skal blotte lægge det i kurven ved at trykke på den grønne knap i højre side af skærmen og derefter følge vejledningen til betaling. Vi sender alle hverdage frem til kl 17:00. På langt de fleste dage, kommer ordrer afsted samme dag, men vi kan selvfølgelig også komme bagefter. Så haster det med leveringen, så giv os endelig et kald på 32109721 efter kl 13:00, så får vi den pakket til dig med det samme. God dag!
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Braun skærehoved Series 1 / cruZer 10B / 20B

Bemærk at Braun har flere skær til samme serie, tjek venligst derfor hvilke reservedele der passer til netop din maskine på Brauns service side, så du får bestilt det korrekte.

Klik her

Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst på info@postme.com (vi tager ikke skær med brudt emballage retur).

Et nyt skærehoved gør din barbermaskine så god som ny. Skærehovedet holder op til 18 måneder og inderholder både skær og folie (barberblad og lamelkniv). 10B / 20B - Series 1 - cruZer 

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt