Braun Satin Hair 7 - BR 730 IONTEC Hårbørste

Billede af Braun Satin Hair 7 - BR 730 IONTEC  Hårbørste
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
 
Set til
kr. 536,00
Pris
kr. 248,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Braun har lavet en børste med aktive ioner. Børsten er smart og handy og den giver et glansfuldt og glat hår ved klik på en enkelt knap og den bekæmper statisk elektricitet.

Satin Hair 7 - BR730 børste højdepunkter

Aktive ionstråler
Ionstrålerne frigiver millioner af aktive ioner, der skaber en haloeffekt omkring dit hår. Aktive ioner fungerer meget som en balsam. Den tæmmer omgående kruset og flyvsk hår for mærkbar glathed sammenlignet med børster uden aktive ioner.

Børsteteknologi uden samlinger
Børstehårene uden samlinger har en superglat overflade, der giver en fantastisk nænsom børstning, der hjælper med at modvirke skader på hårstråene.

Automatisk slukfunktion
Braun Satin Hair 7 børste har en automatisk slukfunktion, der modvirker, at den bliver tændt ved et uheld, mens den ligger i tasken.

Aftagelig børstehoved
Det ekstra bløde børstehoved er specielt designet til en sensorisk oplevelse i hovedbunden og giver mulighed for nænsom børstning uden at flå i håret. Det er også nemt at tage af og gøre rent.