Braun rensevæske - Clean & Renew CCR - 6 stk.

Billede af Braun rensevæske - Clean & Renew CCR - 6 stk.
Billede af Braun rensevæske - Clean & Renew CCR - 6 stk.
Billede af Braun rensevæske - Clean & Renew CCR - 6 stk.
Tilgængelighed: På lager - Vi bestræber os på at afsende alle hverdage indtil kl. 15:30. Haster det? Tag gerne fat i supporten.
Leveringsdato: Afhænger af den valgte fragtløsning, men oftest først kommende dag.
Set til
kr. 349,00
Pris
kr. 199,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Hvilket skær til 3050c)
- Bjarne Rasmussen
Svar:
Hej Bjarne. En 3050cc maskine, skal bruge det skær der hedder 32b. Skæret kan findes via vores søgeboks i toppen af siden, hvor du blot indtaster 32b. Alternativt kan sølv-udgaven 32S også bruges. Håber det hjalp dig videre. God dag.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej.Jeg har en Braun barbermaskine serie 7,type 5696,799cc -7,Wet & Dry.Jeg mangler vædske og skær.Sommerhilsen fra Leif.)
- Leif Gallmayer
Svar:
Hej Leif. Så er du kommet til rette side og rette produkt. Rensevæsken passer til din maskine og hvad angår skær skal du have fat i det der hedder 70S eller 70B. Du kan lægge disse rensevæsker i kurven og så derefter søge i toppen af vores side efter 70-skær og så er din maskine vist så god som ny igen. Du ønskes en god dag.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har en Braun barbermaskine 350cc-4. Hvilke skær og rensevæske passer.)
- Poul
Svar:
Hej Poul. Rensevæske-mæssigt, så er det hip som hap, så længe der står Braun på pakken :). CCR kalder de rensevæsken og lad dig ikke narre af tallene efterfølgende. De indikerer alene hvor mange der er i pakken. Så en CCR-6 er en 6-pak, CCR-3 er en 3-pak osv. Indeni er det den samme kassette. Sådan er det dog på ingen måde med skærene, der skal man holde tungen lige i munden. Du skal til en 350CC-4 bruge det skær der hedder 32B eller alternativt 32S. Eneste forskel på de to er selve farven på skæret. Så alt med 32 virker til din maskine. Du kan søge på 32B i feltet i toppen af vores side, så finder du vores favorable priser på dem. God dag!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvor mange gange kan en rensevæske bruges før den skal kasseres? Hvor tit anbefales det, at rense sin barbermaskine?)
- Danni Coelet
Svar:
Hej Danni. Det klassiske svar er, at det er forskelligt efter behov, men lad os prøve at være mere specifikke. Har du vanlig skægvækst og barberer dig (næsten) hver dag, så kan du forvente at dine skær holder ca. 8-10 måneder (det første skær med maskinen kan ofte godt holde lidt længere dog). Rensevæsken (som du spørger til her), vil du ved daglig gennemskyl (rens) forvente at skulle skifte ca. hver 20-30 dag. Så en kasse med 6 stk kan du forvente har en "levetid" på ca. 6 måneder. Håber du kan bruge svaret.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

BEMÆRK! Nu kommer den somen 6-pak til en super pris. Rensevæske der passer til alle Brauns rensestationer. Renser din barbermaskine igennem for urenheder og giver den nyt liv. Med en frisk duft a lemon.

Rensevæske der passer til alle Brauns rensestationer. Renser din barbermaskine igennem for urenheder og giver den nyt liv. Med en frisk duft a lemon. Type 5331

Clean & Renew CCR 5+1 med lemon.

6 stk. medfølger i denne pakke.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt