Braun MobileShave - M-90 - rejse barbermaskine (1 stk)

Billede af Braun MobileShave - M-90 - rejse barbermaskine (1 stk)
Billede af Braun MobileShave - M-90 - rejse barbermaskine (1 stk)
Billede af Braun MobileShave - M-90 - rejse barbermaskine (1 stk)
Tilgængelighed: På vej på lager - Du kan godt bestille allerede nu.
Afsendelsesdato Vi forventer at afsende varen 0-2 hverdage efter 31 maj 2022. Bemærk venligst, at vi ikke delafsender ordrer.
 
Pris
kr. 179,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
hvilken babermaskine er bedst til at shave under bælte området)
-
Svar:
Hej. Tak for det friske spørgsmål. Det er ingen barbermaskine god til. Under bæltestedet anbefaler vi skrabere og trimmere. Alt andet vil resultere i stikken og evt. rødmen, da en barbermaskine trækker lidt i (skæg)håret inden det klipper. Derfor bruger man ofte lotion, men i dette tilfælde ville det være smartere med en trimmer hvis der skal være lidt tilbage og ellers en skraber :). Håber det kan bringe dig lidt videre.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
kan begge modeller skylles under vand? )
-
Svar:
Hej! Jeg tolker dit spørgsmål som kan både M-90 og M-60 skylles under vand og hvis det er korrekt forstået, så er spørgsmålet "ja!". Begge rejsemaskiner er vaskbare under vand, så de kan altså sættes under en rindende hane og dermed skylles fri for sæbe og skægrester, men det er ikke anbefalelsesværdigt at bruge nogle af disse maskiner mens du er i bad. Ønsker du dette skal man op i en wet&dry model.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
min mand der er dyb dement og bor på plejehjem vil ikke barberes da han ikke kan li lyden. En mobileshave er på batteri og larmer den ?)
- Nina
Svar:
Hej Nina. En mobileshave kører på batterier og ja den brummer derfor også som de øvrige maskiner. Jeg tror ikke vi har noget der intet siger, udover en manuel skraber, men ellers ville jeg anbefale en Fusion Styler. Den “larmer” fortsat, men mere begrænset og så kan man lige vende den og bruge bladet, når han synes det er for meget. Du søger blot “Fusion Styler” i søgefeltet i toppen af siden, for at se seneste model, hvis det kan have interesse for ham/jer. Håber i kan finde en god løsning!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej Jeg kikker efter en lille rejseshaver og har fundet 2 fra Braun, modellerne 60 og 90 til 153,- og 164,- Hvad er forskellen på de to hvad kan/har den dyrere evt.)
- Jens Falkenberg
Svar:
Hej Jens. Der er en meget lille, men for nogle, en meget væsentlig forskel i de 2 maskiner. Nemlig at M-90 indeholder en præcisions-trimmer og det gør M-60 ikke. Derudover er der ikke meget at komme efter. Lidt på farven, hvor M-60 er blå og M-90 er grå/aluminiums-look. Håber det besvarede dit spørgsmål, ellers tag endelig fat i os i supporten.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej savner mål og vægt på denne., da jeg ønsker en lille reel rejse shaver (datablad)! su)
- HH
Svar:
Hej og tak for spørgsmålet. Vægten på maskinen er 175 gram og højden er ca. 11cm. Bredden ca. 7cm. Dybde ca 3cm. Håber det gav de svar du efterlyste, ellers vend endelig tilbage.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Du behøver ikke længere at være bange for at få eftermiddagsskæg. Med Brauns nye MobileShave er det nemt og bekvemt at bevare et velplejet ydre, når som helst og hvor som helst du har brug for at se godt ud.

 Bruger 2* AA batteri