Braun Combisæt Casette - 52S

Billede af Braun Combisæt Casette - 52S
Billede af Braun Combisæt Casette - 52S
Billede af Braun Combisæt Casette - 52S
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 380,00
Pris
kr. 209,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Find det korrekte skær
Find det korrekte skær

Er du i tvivl om skæret passer din maskine?
Skriv enten type (4 cifre) eller model (f.eks. 350cc)

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Jeg kan ikke se modelnumret, men maskien er ca 4 år gammel, og 3 stk fastgøringstapper- Kan du oplyse modelnumet eller hvilket skær, jeg skal købe)
- Thorkild Bertelsen
Svar:
Hej Thorkild. Det er ikke helt nok, men lad os prøve det her. 1) I bunden af maskinen kan der stå et tal (typenr). Det er ofte 4 cifre, kan du evt. se det? 2) Har du en trimmer på bagsiden, kan den vippes op og bag den på selve maskinen kan der ofte stå hvilket skær der skal bruges og/eller et modelnummer. Hvis du prøver de to ting først, så håber jeg vi derefter kan finde det rette skær for dig. Slutteligt er der selvfølgelig mulighed for at se igennem alle Brauns billeder af maskiner fra tidligere, men det må være sidste udvej. Her er f.eks. for alle series 3 maskinerne. Den samme liste kan man få ud for alle tidligere serier. Som sagt tænker jeg dog vi først prøver med tip 1 og 2. Håber du kan få det til!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej! Jeg har en Series 5 shaver og skal have skiftet skæret. Hvad er forskellen på Combisæt Cassette (52B/S) og Folie og Skær (51S)? Passer de til de samme maskiner?)
- Morten
Svar:
Hej Morten. Nej 51S og 52S (eller B) passer til til samme maskine. Som navnet antyder er de til serie 5 maskinerne, men her skal man kende sit modelnummer og holde tungen lige i munden. Vipper du den lille trimmer op på bagsiden af maskinen, skriver Braun også ofte inde bag ved trimmeren, hvilket hoved der netop passer på din maskine og herefter kan du så gå efter dette. Håber det kan hjælpe dig på vej.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har en Braun Shaver 5030s type 5768. Hvilket nyt skærehoved skal jeg købe)
- Bjarne B. Jensen
Svar:
Hej Bjarne. Du skal have fat i det skærehoved der hedder 52B eller 52S, hvis du mere er til et sølv-look på maskinen. Så du er med andre ord på helt rette vej med dette produkt.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Heller ikke for denne model/type oplyser Brauns web-site noget om hvilket skær-sæt, der skal bruges. Kan I finde ud af det?)
- Frank B. Jakobsen
Svar:
Hej Frank. Ja de er begyndt ikke at have deres oversigt helt opdateret, men den skal bruge en 31B eller en 31S. Dem kan du finde lige her. God dag og tak for spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har en Braun Shaver S5 produkt nr. 5195CC hvilket nyt skær skal jeg vælge?)
- Knud
Svar:
Hej Knud. Du skal bruge 52S eller 52B. Pudsigt nok en af de få man ikke kan finde i Brauns guide, så godt du spurgte, så vi fik dykket lidt ned i den. God dag.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Udskift skærehovedet til din barbermaskine ca. hver 18 måned. S i 52S står for Silver = sølvfarvet og B står for Black (sort).

Bemærk at Braun har flere skær til samme serie, tjek venligst derfor hvilke reservedele der passer til netop din maskine på Brauns service side, så du får bestilt det korrekte.

Klik her

Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst på info@postme.com (vi tager ikke skær med brudt emballage retur).

I løbet af 18 måneder vil din elektriske Braun-barbermaskine i gennemsnit have skåret 6 millioner hår. Det betyder, at de skærende dele gradvis bliver slidt. Derfor anbefaler Braun, at du udskifter barberhovedet hver 18. måned for at holde din elektriske barbermaskine som ny. Regelmæssig udskiftning af barberhovedet holder din barbermaskine i topform i længden. 

  • For at sikre den bedste barbering anbefaler vi, at barberhovedet udskiftes hver 18. måned
  • I løbet af 18 måneder vil din elektriske Braun-barbermaskine i gennemsnit have skåret 6 millioner hår, hvilket betyder, at de skærende dele gradvis bliver slidt
  • Regelmæssig udskiftning af barberhovedet holder din barbermaskine i topform i mange år
  • En lille investering og din barbermaskine er som ny
Brugermanualer

Der er en dansk vejledning på langt de fleste af de elektroniske produkter på PostMe, men i enkelte tilfælde medfølger der brugermanualer på en række andre sprog (hvor engelsk er en af mulighederne). Såfremt du modtager et produkt med en brugermanual på engelsk, kan du kontakte kundeservice på info@postme.com og så vil vi kunne finde en online version på dansk til dig.