Braun Combisæt Casette - 52B/S

Billede af Braun Combisæt Casette - 52B/S
Tilgængelighed: På lager.
Forsinkelse på afsendelse af ordrer grundet Covid-19
Læs mere her
Set til
kr. 337,00
Pris
kr. 209,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Find det korrekte skær
Find det korrekte skær

Er du i tvivl om skæret passer din maskine?
Skriv enten type (4 cifre) eller model (f.eks. 350cc)

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Har ikke rigtig noget modelnummer. På Brauns hjemmeside angives det, at der skulle være et 4-cifret tal, men det eneste jeg kan finde er tallet 5 690, og det stå på laderen. Har hverken manual eller æske, den er vel ca. 5-7 år gammel. Har ikke brugt den ret meget.)
- C Hansen
Svar:
Hej! Modelnumre på de gamle maskiner kan godt være rigtig svære at finde, men ud fra dine tal kunne der være tale om denne maskine.

. Kan du bekræfte dette, så er det skærehovedet der hedder 30B du skal bruge. Jeg håber du via billedet kan finde ud af en løsning og ellers prøv at sende et billede af maskinen til info@postme.com, så kan det være vi kan spore os frem til det rette hoved.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg skal have et nyt skærehoved til en braun barbermaskine. Det eneste jeg ved er at det er en serie 5 model og der står 5050cc bagpå maskinen. Hvilken en skal man vælge?)
- M Smed
Svar:
Hej. Du er helt på rette vej. 52B eller 52S vil passe på din 5050CC maskine og eneste forskel er altså så at B er Sort og S er sølvfarvet. Så som sagt er dette det helt rigtige hoved for dig.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

OBS! I øjeblikket sender vi 52S i stedet for 52B, da 52B er i restordre. 52S er samme skær bare i sølvfarvet i stedet for sort). Udskift skærehovedet til din barbermaskine ca. hver 18 måned. B i 52B står for Black = sort. - Series 5

Bemærk at Braun har flere skær til samme serie, tjek venligst derfor hvilke reservedele der passer til netop din maskine på Brauns service side, så du får bestilt det korrekte.

Klik her

Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst på info@postme.com (vi tager ikke skær med brudt emballage retur).

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt