Braun Combisæt Casette - 52B

Billede af Braun Combisæt Casette - 52B
Tilgængelighed: Vores indkøbsafdeling forsøger at bestille varen.
Afsendelsesdato: Vi har endnu ingen kendt afsendelsesdato, du kan stadig godt købe den, men du kan risikere at vi annullerer din ordre hvis ikke vi kan få den hjem inden for rimelig tid (ca. 14 dage).
Set til
kr. 337,00
Pris
kr. 249,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
Trustscore: 9.6
Find det korrekte skær

Er du i tvivl om skæret passer din maskine?
Skriv enten type (4 cifre) eller model (f.eks. 350cc)

Send os en besked

Spørgsmål og svar
Spørgsmål:
Har ikke rigtig noget modelnummer. På Brauns hjemmeside angives det, at der skulle være et 4-cifret tal, men det eneste jeg kan finde er tallet 5 690, og det stå på laderen. Har hverken manual eller æske, den er vel ca. 5-7 år gammel. Har ikke brugt den ret meget.
- C Hansen
Svar:
Hej! Modelnumre på de gamle maskiner kan godt være rigtig svære at finde, men ud fra dine tal kunne der være tale om denne maskine. <br/><img src="https://www.service.braun.com/line/SH/S5491/S5491_vb.jpg" width="300"><br/>. Kan du bekræfte dette, så er det skærehovedet der hedder 30B du skal bruge. Jeg håber du via billedet kan finde ud af en løsning og ellers prøv at sende et billede af maskinen til info@postme.com, så kan det være vi kan spore os frem til det rette hoved.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg skal have et nyt sk&#230;rehoved til en braun barbermaskine. Det eneste jeg ved er at det er en serie 5 model og der st&#229;r 5050cc bagp&#229; maskinen. Hvilken en skal man v&#230;lge?
- M Smed
Svar:
Hej. Du er helt på rette vej. 52B eller 52S vil passe på din 5050CC maskine og eneste forskel er altså så at B er Sort og S er sølvfarvet. Så som sagt er dette det helt rigtige hoved for dig.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Udskift skærehovedet til din barbermaskine ca. hver 18 måned. B i 52B står for Black = sort. - Series 5

Bemærk at Braun har flere skær til samme serie, tjek venligst derfor hvilke reservedele der passer til netop din maskine på Brauns service side, så du får bestilt det korrekte.

Klik her

Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst på info@postme.com (vi tager ikke skær med brudt emballage retur).

 

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt