Braun Combisæt Casette - 52B

Billede af Braun Combisæt Casette - 52B
Billede af Braun Combisæt Casette - 52B
Billede af Braun Combisæt Casette - 52B
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 337,00
Pris
kr. 209,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6
Find det korrekte skær
Find det korrekte skær

Er du i tvivl om skæret passer din maskine?
Skriv enten type (4 cifre) eller model (f.eks. 350cc)

Send os en besked

Produkt specifikationer
Genkøb Genkøb

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Kan man skifte batteri på den selv ?)
- Erling Kurte
Svar:
Hej Erling. Du spørger om man kan skifte batteri på en Braun Serie 5 maskine i overskriften (vises ikke her). Det kan man ikke nej. i hvert fald ikke officielt. Der er Youtube-videoer med flere der forsøger (og lykkes) med det, men det vil vi ikke anbefale herfra, da garantien ryger og derudover vil den miste sin evne til at holde fugt og vand ude og det ser vi ofte er årsagen til en defekt maskine. Det er vores bud på et svar, men spørgsmål af denne karakter, kan også med fordel stilles direkte til Braun via https://www.braunhousehold.com/da-dk. Jeg håber du kan bruge den info til at komme videre med den.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvordan rengør man 52b skær?)
- Jørgen Vestbach
Svar:
Hej Jørgen. Af med skæret ved at trykke på siden og "poppe" det op. Derefter ind under rindende vand, evt. med noget barberskum på inden da. Tør grundigt med toiletpapir ved at duppe (husk det er belægninger med kalk og hudrester, der gør skæret sløvt og ikke altid knivene der bliver sløve - Så tør grundigt med duppe-metoden. Det er den enkle måde. Den mere avanverede metode, er at lægge folien ned i en skål med noget husholdningssprit. Det er nemlig også fint til at rense både bakterier og skidt og snavs. Lad det ligge lidt og derfter skyl og tør. Disse tricks er alle gode til at forlænge skær til barbermaskiner. Håber du kan bruge dem.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg har en Braun type 5748.. Hvilket skær skal jeg bruge ? )
- Johnbirk Karlsen
Svar:
Hej John. Du skal bruge det her skær. Om det så er et 52B eller 52S du får er mindre vigtigt (kun farvetoner på overfladen der er forskel i). Så du er altså på helt rette vej.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Har ikke rigtig noget modelnummer. På Brauns hjemmeside angives det, at der skulle være et 4-cifret tal, men det eneste jeg kan finde er tallet 5 690, og det stå på laderen. Har hverken manual eller æske, den er vel ca. 5-7 år gammel. Har ikke brugt den ret meget.)
- C Hansen
Svar:
Hej! Modelnumre på de gamle maskiner kan godt være rigtig svære at finde, men ud fra dine tal kunne der være tale om denne maskine.

. Kan du bekræfte dette, så er det skærehovedet der hedder 30B du skal bruge. Jeg håber du via billedet kan finde ud af en løsning og ellers prøv at sende et billede af maskinen til info@postme.com, så kan det være vi kan spore os frem til det rette hoved.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Jeg skal have et nyt skærehoved til en braun barbermaskine. Det eneste jeg ved er at det er en serie 5 model og der står 5050cc bagpå maskinen. Hvilken en skal man vælge?)
- M Smed
Svar:
Hej. Du er helt på rette vej. 52B eller 52S vil passe på din 5050CC maskine og eneste forskel er altså så at B er Sort og S er sølvfarvet. Så som sagt er dette det helt rigtige hoved for dig.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Udskift skærehovedet til din barbermaskine ca. hver 18 måned. B i 52B står for Black = sort. - Series 5

Bemærk at Braun har flere skær til samme serie, tjek venligst derfor hvilke reservedele der passer til netop din maskine på Brauns service side, så du får bestilt det korrekte.

Klik her

Har du brug for hjælp, så kontakt os venligst på info@postme.com (vi tager ikke skær med brudt emballage retur).

I løbet af 18 måneder vil din elektriske Braun-barbermaskine i gennemsnit have skåret 6 millioner hår. Det betyder, at de skærende dele gradvis bliver slidt. Derfor anbefaler Braun, at du udskifter barberhovedet hver 18. måned for at holde din elektriske barbermaskine som ny. Regelmæssig udskiftning af barberhovedet holder din barbermaskine i topform i længden. 

  • For at sikre den bedste barbering anbefaler vi, at barberhovedet udskiftes hver 18. måned
  • I løbet af 18 måneder vil din elektriske Braun-barbermaskine i gennemsnit have skåret 6 millioner hår, hvilket betyder, at de skærende dele gradvis bliver slidt
  • Regelmæssig udskiftning af barberhovedet holder din barbermaskine i topform i mange år
  • En lille investering og din barbermaskine er som ny
  • Produceret i Tyskland