Braun Barbermaskine - Serie 3 - 310s

Braun Series 3 310S
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Inden for 3-5 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 499,00
Pris
kr. 389,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Der er endnu ikke nogen spørgsmål fra kunder...

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Populær barbermaskine fra Braun med tre bevægelige skærelementer for komfortabel og effektiv barbering, der tilpasser sig konturerne i dit ansigt

Denne Braun barbermaskine kan både bruges tørt og vådt. Altså kan du tage den med i badet, da den er 100% vandtæt. Det betyder også, at den er nem at gøre ren med brug af vand.

Barberhovedet er tyndt, hvilket gør det nemt at barbere områder, hvor det ellers kan være svært at komme til, fx over læben.

Barbermaskinen er skånsom mod huden. De specialiserede skæreelementer er trykfølsomme og beskyttet af et patenteret metalnet (SensoFoil), der giver dig en tæt barbering og maksimal hudkomfort. Knivene trækker sig automatisk tilbage for at beskytte din hud. Det sikrer dig en blid barbering og efterlader huden helt glat.

Serie 3 har genopladelige Ni-Mh batterier, som har en lang levetid. En fuld opladning i 1 time giver 30 minutters barberingstid. Det er også muligt at hurtigoplade på blot 5 min. som er nok til en barbering.

Barbermaskinen er tysk design og har et ergonimsk greb.

Kunne du også være interesseret i?
Andre kunder har købt