Braun barbermaskine - Serie 3 - 3040s Wet&Dry

Billede af Braun barbermaskine - Serie 3 - 3040s Wet&Dry
Billede af Braun barbermaskine - Serie 3 - 3040s Wet&Dry
Billede af Braun barbermaskine - Serie 3 - 3040s Wet&Dry
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 1.199,00
Pris
kr. 699,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Har disse tre maskiner "skub op skægtrimmer" på bagsiden? Hvilken model vil i anbefale til almindelig hud? Jeg har en 350cc-4, som skal erstattes, da batteriet ikke længere kan holde på strøm - kan man evt. købe en tilsvarende ny der passer til min rensestation?)
- John Hansen (20810474)
Svar:
Hej John. Du spørger ind til om Braun 3040S, 3080S og 3090CC alle har popup-up trimmeren på bagsiden og svaret er ja til dem alle, så den er let nok.

Så spørger du til hvilken vi vil anbefale mod irriteret hud og der kan svaret godt lyde lidt grådigt. For det er faktisk altid den største af dem og derfor her 3090CC, eller gerne en serie 5, 7 eller sågar 9. Vi ved godt at prisen er så en hel anden, men forklaringen er, at jo større model, jo flere "massage" motorer har maskinen. Det er ikke fordi den kan udskifte konens rygmassage (hvis man er så heldig), men fordi de sender små pulseringer ned mod huden som sorterer og løfter skæghår lidt op uden at skulle trække dem op. Det svarer til en si med småsten i. Du ryster og ryster og til sidst har du det tilbage du skal bruge. I det her tilfælde har den "rystet" skæghåret op i en god længde, som den så kan klippe så langt nede som muligt, uden at skulle "trække" i det. Det er nemlig netop de træk de mindre maskiner der kun trækker/løfter gør - især når bladene bliver sløve og det giver den røde hud/irritation. Når det så er sagt, så er vi allerede i en serie 3, i gang med teknologier som netop hjælper til mod det her og spørgsmålet er hvor meget du så reelt vil mærke forskel fra en serie 3 maskine til en serie 9 til flere tusinde kroner. Den er der på papiret, men hvor mærkbart det er, vil være ekstremt individuelt.

Så er der yderligere den detalje at CC-maskinerne har rensestationen med og den sikrer at det i hvert fald ikke er gamle bakterier der forværrer din irritation. Det er igen ikke noget problem, hvis man bare vasker sine maskiner korrekt, men igen måske en lille ekstra hjælper.

Om du så kan købe en ny og bruge i den gamle rensestation tør jeg ikke udelukke, men jeg tror det ikke. Der er desværre ikke engang kun én universal rensestation, så med mindre man køber præcis den samme maskine, så vil den næppe passe til (og gør man det har man jo også en ny rensestation). Det er et af de spørgsmål vi får oftest og vi hører noget forskelligt fra jer derude, men nej! Vi tror desværre ikke der er en officiel genvej der. Håber du fik svar på alle spørgsmål og ellers vender du bare tilbage!
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hej, har 3040s slide out trimmer? )
- Hanna
Svar:
Hej Hanna. Tak for spørgsmålet og "Yes", det har den :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvad er forskellen på en 3040s og 3020s? )
- Patrick
Svar:
Hej patrick. 3040 som tidligere hed 340 er en "wet&dry" maskine, som du altså kan tage dig med ind i badet og barbere med og som kan tåle et fugtigt miljø. 3020 som tidligere hed 320, er en "dry" maskine, som altså ikke tåler at blive brugt under rindende vand. Håber det forklarede forskellen på en enkel måde.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilke Braun modeller skal jeg købe for at den kan passe til den rensningsmaskine vi har i forvejen?)
- Jean
Svar:
Hej Jean. Jeg kan ikke se i har skrevet hvilken maskine og dermed rensestation i har nu, så skriv gerne direkte til info@postme.com med hvilken model i har nu (altså den som rensestationen passede til) og så prøver vi at se om det fortsat er muligt at finde en maskine der kan passe til den rensestation via Brauns danske servicecenter.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Har I et skærehoved til en 3040s? Pris?)
- Peter
Svar:
Hej Peter. Det kan du tro. 3040s bruger 32B, som du kan finde lige her 32B skærehoved
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Passer Braun skær serie 320 S serie 3 til barbermaskine 340 S serie 3 ?)
-
Svar:
Hej. Som jeg tolker spørgsmålet, går det på om de to maskiner skal bruge samme hoved. 320S skal bruge 32B og 340S skal ligeså bruge 32B, så svaret er altså ja! De bruger samme folie. Håber svaret kan bruges i forhold til dit spørgsmål.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Hvilket combisæt passer til? 32s eller 32b? )
- Tave
Svar:
Hej Tave. Det gør de begge to, de er nemlig identiske i funktion, men skal vi finde en forskel er det i designet. S er nemlig sølvfarvet (S-ilver) og B er sort (B-lack), så det er nu du skal vælge om du mest er til den ene farve eller den anden :). originalt kommer denne maskine med et sort hoved (B'eren)
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Braun Serie 3 barbermaskine, som kan bruges både våd og tør, dvs du kan have den med i badet, hvis du foretrækker det.

Braun leverer tysk kvalitet, fra alt fra kaffemaskiner til barbermaskiner og hårtørrere.

Denne maskine er et godt valg, hvis du kan lide at bruge din barbermaskine både i badet, såvel som ved håndvasken, eller på rejsen. Det er en all-round maskine, som leverer en tæt barbering og komfort. Den har et ergonomisk håndtag, så den ligger godt i hånden, selv når den er våd.

Wet&Dry teknologi giver en fantastisk alsidighed. Brug den med gel, skum eller under bruseren for en forfriskende fornemmelse.
Skæreelementerne bevæger sig uafhængigt af hinanden, hvilket giver en tæt barbering, når maskinen tilpasser sig ansigtets former og fjerner korte som lange hår.
SensoFoil giver en effektiv barbering, da den leder håret til skærene og optimerer oplevelsen af en tæt barbering.
 

- Batteri indikator med 3 levels (LED display)
- Genopladelig (fuld opladt på 1 time. 5 minutters hurtig-opladning er nok til 1 barbering)
- Op til 45 minutters ledningsfri brug.
- 100% vaskbar
- Autimatisk sikkerhed forhindrer brug mens den sidder til opladning/i stikket.
- Trimmer til langt skæg.
- Rengøringsbørste og beskyttelsehætte medfølger.

Spørgsmål?

1. Hvor tit skal jeg skifte mit skær? Braun anbefaler at skifte det ca. hver 12-18. måned.

2. Hvilket skær passer til min maskine? Du skal bruge 32B (eller 32S)