Braun barbermaskine - Serie 3 - 3020s i Sort

Billede af Braun barbermaskine - Serie 3 - 3020s i Sort
Billede af Braun barbermaskine - Serie 3 - 3020s i Sort
Billede af Braun barbermaskine - Serie 3 - 3020s i Sort
Tilgængelighed: På lager.
Afsendes: Indenfor 2-4 hverdage.
Levering: Ofte førstkommende hverdag efter afsendelse, afhængigt af fragtvalg.
Set til
kr. 1.029,00
Pris
kr. 589,00
E-mærket
Webshop siden 2008
Ægte varer - Altid 100% originale.
100% FRI FOR ABONNEMENT
Dansk butik - Dansk support
TrustPilot logo
TrustPilot 5 stars
Trustscore: 9.6

Send os en besked

Produkt specifikationer
Køn Ham
Genkøb Enkeltkøb

Spørgsmål og svar

Spørgsmål:
Jeg overvejer at købe en Braun barbermaskine serie 3, 3020s. Kan jeg også købe en rensestation til den hos jer, og hvordan gør jeg det? Henrik )
- Henrik Støtt
Svar:
Hej Henrik. Man kan desværre ikke hos os købe rensestationer løst og jeg tør faktisk ikke sige om de kan bruges med denne maskine, der jo ikke er "født" med en rensestation. Du kan dog købe stationer hos CJ Hvidevarer, som er Braun Danmarks oficielle servicecenter, men ofte så er det så dyrt at det langt hellere kan betale sig at gå med en model der har en rensestation fra start. Dem kan du finde her.. Håber det kan hjælpe dig videre.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Er der trimmer?)
-
Svar:
Hej. Ja der er en trimmer på bagsiden af maskinen, som kan poppes op. Håber det besvarede spørgsmålet.
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
Series 3 og serie3 har de ens skær?)
- Søren
Svar:
Hej Søren. Ja det er blot dansk vs engelsk betegnelse og vi bruger (desværre) begge dele i flæng, så det skal jo forvirre lidt - beklager. Det er dog samme serie og dermed også samme hoveder. Dog skal du være meget OBS på at der i serie 3 er flere modelnumre og de bruger ofte forskellige hoveder, så en 3020 kan godt risikere at bruge et andet hoved end en 3050 osv. Har du maskinen foran dig, så er det en idé at flippe trimmeren på bagsiden op og indenunder denne, vil du ofte finde besked om hvilket folie der skal på maskinen... og ellers spørger du bare os :)
- Anders fra PostMe
Spørgsmål:
passer alle serie 3 i samme rense station ?)
- Karsten
Svar:
Hej Karsten. Svaret må blive et forsigtigt nej. Vi har i hvert fald oplevet kunder tidligere, der har haft 3-serier og beholdt rensestationen, for at kunne bruge den til en nyindkøbt 3-serie og så har det ikke virket. Det er dog noget tid siden jeg sidst har hørt om det, så kan ikke udelukke at de er blevet mere "strømlinet" nu. Her ville jeg tage fat i Brauns danske kundeservice på telefon 70150013. Der er åbent ml. 9-17 alle hverdage. De vil kunne give dig et mere opdateret svar end jeg lige har, da vi ikke fører alle serie 3 maskiner og ikke har det fulde overblik over eventuelle forskelle.
- Anders fra PostMe

Send et spørgsmål til os!

Hvis du udfylder din email, vil du med det samme få besked når dit spørgsmål er besvaret. Vi viser aldrig din email på vores side!

Kunne du også godt tænke dig kun at lade din barbermaskine op 1 gang om ugen? Kunne du også godt tænke dig at barbere overlæben en smule nemmere og kunne du egentlig også godt tænke dig en maskine, der kan lave præcisionsklip af f.eks. bakkenbarter og lignende?

Er svarerne ja, ville det være ret meget spil af din tid, ikke at præsentere et produkt der kan det... Så vupti, det er præcis hvad vi har her.

Her er Brauns nyeste smarte serie 3 maskine, som fortsat forbedres og denne gang med mikrokamme, der retter hår bedre ind i knivene. Derudover er den også godt gammeldags cool at se på med sit hvide design. Den decideret pynter på langt de fleste badeværelser. Braun Serie 3 barbermaskine, som kan bruges både våd og tør, dvs du kan have den med i badet, hvis du foretrækker det. kan i øvrigt bruges med eller uden ledning, men tag lige ledningen ud, hvis du bruger den i badet, ikke?

Braun leverer tysk kvalitet, fra alt fra kaffemaskiner til barbermaskiner og hårtørrer.

Denne maskine er et godt valg, hvis du kan lide at bruge din barbermaskine både i badet, såvel som ved håndvasken, eller på rejsen. Det er en all-round maskine, som leverer en tæt barbering og komfort. Den har et ergonomisk håndtag, så den ligger godt i hånden, selv når den er våd.

Maskinen giver en fantastisk alsidighed med Wet&Dry teknologi, fritflydende skæreelementer og ultra tæt barbering med SensoFoil.

- Batteri indikator (LED display)
- Genopladelig (fuld opladt på 1 time. 5 minutters hurtig-opladning er nok til 1 barbering)
- Op til 45 minutters ledningsfri brug.
- 100% vaskbar
- Trimmer til langt skæg.
- rengøringsbørste og beskyttelsehætte medfølger.

 

Spørgsmål?

1. Hvor tit skal jeg skifte mit skær? Braun anbefaler at skifte det ca. hver 12-18. måned.

2. Hvilket skær passer til min maskine? Du skal bruge 32B (eller 32S)