4,7/5 PÅ 6.000+ ANMELDELSER

Ærlige anmeldelser på en ærlig service

Det er jo egentlig ret enkelt. Kan vi levere et godt produkt til dig, til den rette pris, på den rette tid og på den rette måde, så er vi kommet et langt stykke af vejen, men vi er ikke helt i mål. Vi skal også kunne give dig en god service både før og efter købet og vi vælger derfor at følge op på alle vores køb. I den opfølgning spørger vi om vi gjorde det godt nok denne gang, eller om der er noget vi lige skal tale om. Vi gør det via Trustpilot og heldigvis har rigtig mange af jer valgt at svare på vores opfølgninger igennem tiden. Det er vi SÅ glade for og selv om vi får mange anmeldelser, så læser vi faktisk dem alle i supporten. Det er nemlig så sjældent (men det sker og tak for det), at der er en der ringer ind for blot at sige vi gjorde det helt fantastisk. Reelt er det sådan, at når vi en sjælden gang imellem taler direkte med dig, så vil det nok være fordi vi skal have rettet op på noget sammen. Sådan er det ikke på Trustpilot. Her anmelder i både ros og ris og det er fantastisk. En ærlig anmeldelse er super vigtig og de mange gode anmeldelser vi får giver et kæmpe boost til gejsten og motivationen i hele PostMe. I ledelsen bruger vi anmeldelserne til at se hvordan det går med PostMeShave.dk netop nu, for det bedste input og den stærkeste finger på pulsen vi kan få, er ved at lytte til trenden fra kunderne. Derudover svarer vi ofte på anmeldelserne, når vi føler der er noget der skal uddybes eller direkte besvares. Så fortsæt endelig!

Læs alle vores Trustpilot anmeldelser på PostMeShave.dk ved at klikke her

Læs alle anmeldelser af PostMe givet på Google her

...de mange gode anmeldelser vi får, giver et kæmpe boost til gejsten og motivationen i hele PostMe!

E-mærket
PostMeShave.dk er også medlem af E-mærket. E-mærket giver dig som kunde en ekstra sikkerhed ved handel på nettet. Bl.a. vurderer de vores juridiske tilstand - Altså ganske enkelt om vi overholder alle regler og giver dig køberbeskyttelse op til DKK 10.000. Vi bliver evalueret årligt af E-mærket. Se vores certifikat og læs mere om dine fordele her: E-mærket

FDIH
FDIH er den danske organisation for e-handlere. FDIH er en brancheorganisation, der som udgangspunkt arbejder for os som e-butik, men indirekte for slutkunderne. De sikrer nemlig at vi sammen med de andre danske butikker, ensretter vores guidelines og vores kommunikation til jer derude bag computeren, tabletten og mobilen. Det er også FDIH, der orienterer os om de seneste regler på europæisk plan og er med til at sikre, at den danske e-handel er blandt verdens førende. PostMe har siden sin opstart været medlem af FDIH og har også været nomineret til FDIH's e-handelspris.


Facebook
Facebook popper op her der og alle vegne og også hos PostMe. Mange af vores kunder har fundet ud af at anmeldelser og spørgsmål på Facebook, ofte bliver besvaret hurtigt - Ikke bare af os, men også af andre kunder. Det giver en dejlig synergi, så nu du er i gang, hvorfor ikke anmelde os på Facebook?


Google
Google Reviews er en anmeldelsestjeneste som vi for nylig har åbnet op for. Den giver nemlig vores kunder den fordel at anmeldelser allerede kommer op, idet man søger efter os. Det giver en vis sikkerhed og ro i maven, at se at andre også har kigget forbi os via Google. Så vi sender et cyberkram, hvis du også smed en anmeldelse afsted lige her.


Så har vi vist også været hele vejen rundt. Vi håber du vil være med til at sprede budskabet og indstiller til at anmeldelser af PostMeShave.dk, sker på et sagligt grundlag og at tonen i anmeldelsen er respektfuld. Vi forbeholder os ret til at at rette henvendelse til udbyderen af anmeldelsesplatformen, hvis tonen bliver personlig og går over grænsen for god kommunikation. Vi kan sagtens tåle både ros og ris, bare den er velovervejet. Vi håber på forståelse for dette.

Vi glæder os til at få en ærlig, men forhåbentlig også en kærlig anmeldelse fra dig.